Moposable Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 rzeczywiście, mój błąd plus jest jeszcze S, czyli 6 Czy przypadkiem 6 to nie jest "A"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Czy przypadkiem 6 to nie jest "A"? tak ale już mi się nie chciało go poprawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arktala Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Czy przypadkiem 6 to nie jest "A"? To mi się z grami pomyliło, bo to w grach jest S no i fail nr.2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Wszystkiego czego byś zapragnął z każdej dziedziny która byś się interesował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 4, 2018 Share Napisano Lipiec 4, 2018 Przyjaźni, historii kucyków, magii... ahh zajęcia z Twili i szalone eksperymenty z profesor Starlight albo iluzja z Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts