BiP Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Witajcie szukam ludzi, którzy chcieliby pograć wspólnie w NAJNOWSZEGO TR! Wszyscy chętni proszę o wpisanie się w tym temacie. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ja chętny, nawet mieliśmy grać tylko coś nie pykło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Wiem Sosna, ale bez Skype, lub przynajmniej komóry, to dogadanie się jest trudne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 a Teamspeaka posiadasz? Albo Ventrilo? Mniej mi neta obciążają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nie, tych programów nie mam... Pozostaje dodać siebie do znajomych na Steam i tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 Dopiero teraz udało mi się ukończyć tę grę i powiem, że trochę się zawiodłem. Autorzy zastosowali ten sam chwyt, co w Batmanie, czyli koniec gry w ok 70%, a reszta to są znajdowanie ukrytych rzeczy. No i Lara w starych częściach posiadała dwa pistolety, tutaj zdobywa drugi pistolet, na samym końcu gry, trochę szkoda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts