Anathiela Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Może spróbuj robić troszkę mniej błyszczących wstawek w postacie, wyglądają jak kucyki z gumy A tak idziesz w dobrym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Może spróbuj robić troszkę mniej błyszczących wstawek w postacie, wyglądają jak kucyki z gumy A tak idziesz w dobrym kierunku. Dziękuję. Jestem uzależniona od błyszczących rzeczy, co nie zawsze przynosi korzyść. Postaram się zrobić ich mniej. Oto kolejny mój obrazek. Troszkę zmieniłam styl, lecz i tak jestem z niego dumna. Cud, że takie coś zrobiłam...http://klejnocik.deviantart.com/art/Rarity-420946849?ga_submit_new=10%253A1387543640 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Bardzo ładna praca Jednak nad paroma rzeczami bym popracowała (chociaż to chyba zależy też od stylu, ale mniejsza). Po pierwsze ta szyja, powinna być z przodu bardziej płaska. Następna sprawa, to brwi. Wiem, że zazwyczaj w serialu nie widać ich, ale naprawdę dodają postacią emocji, a przynajmniej ja tak zauważyłam. No i chyba jeszcze tylko ten róg, choć w sumie to szczególik, ale czegoś mu brakuje. Tak swoją drogą to bardzo ciekawie malujesz oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Widzę, że ta ostatnia praca podchodzi bardziej pod taką lepszą, kilka poprawek i byłaby świetna, nie powiem, ładnie rysujesz, również będę odwiedzał często ren temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Dziękuję za bardzo miłe opinie. A jeżeli chodzi o ten róg, wiem w czym tkwi problem. Rysowałam zwykłego kucyka Rarity( zapomniałam dorobić rogu) i dopiero później przypomniało mi się o tym szczególe. Zmazałam, dorobiłam białą farbką róg, pocieniowałam i jakoś wyszło. Ten szczególik, to czarne kontury, (a raczej ich brak ) którymi rysowałam na początku. Kolejna praca trochę mi zajmie. Nie mam na razie inspiracji, czegoś co by mnie natchnęło. Najczęściej chodzi o muzykę bądź obrazek lub wydarzenie( to ostatnie najrzadziej). Mam w planach zrobić Rainbow Dash bądź Flutterkę( a może dwie na raz?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Postaraj się nie wychodzić z malowaniem za kreski, grzywę jeszcze bym dopracowała dorysowała na niej więcej z grzywy. Szyję mogłaś wyciągnąć a tak wygląda jakby miała krótką szyję, głowa bardziej okrągła i ucho wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Pragnę znaleźć swój styl, dlatego cały czas próbuję nowych technik. Ta akurat to impresjonizm( sprawdź w googlach co to znaczy) http://klejnocik.deviantart.com/art/Fluttershy-and-butterfly-421730657?ga_submit_new=10%253A1387834236 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Obrazek prześliczny!!! Może namaluj coś świątecznego?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (edytowany) Naprawdę bardzo ciekawie namalowałaś ten obrazek Powiem, że to dodaje mu właśnie uroku ^^ Połączenie ciemnych i jasnych odcieni też niezwykle uatrakcyjnia go Sama Fluttershy i jej maleńki przyjaciel wyglądają sooo cuuute ^^ Jedyne do czego mogłabym się przyczepić, to szyja, ale to taki szczegół, że praktycznie nie wpływa na jakość pracy i patrze dalej z uśmiechem i zachwytem na twoją pracę. Czekam z niecierpliwością na nowe prace Edytowano Grudzień 24, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Mała Dash musi poczekać wpierw konkurs. W porównaniu z pozostałymi, ostatnimi pracami ta jest kiepska. http://klejnocik.deviantart.com/art/Rarity-our-new-princess-423343579?ga_submit_new=10%253A1388432749 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 E tam jest dobra. Tylko jedno kopytko (to które jest z przodu) jest... Ostre... A wszystko inne jest ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Yay. Magiczna dostała nagrodę! A oto kolejny bazgroł, tym razem z Celką. Te włosy, to był koszmar. http://klejnocik.deviantart.com/art/Celestia-425813282?ga_submit_new=10%253A1389298817 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Styczeń 17, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2014 (edytowany) Dawno tu nikt nie zaglądał, włącznie ze mną. A teraz obrazek.OSTRZEŻENIE! Obrazek nie jest dla tych, co mają odruchy wymiotne na widok miłości( nie takiej poważnej, to tylko całujące się kucyki) To jest mój pierwsza tego typu praca. http://klejnocik.deviantart.com/art/Pony-Love-427565345 Edytowano Styczeń 17, 2014 przez Magiczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Według mnie praca znakomita. Oprócz tego że kopytka mają taki ostry kształt... Powinny być łagodne... Ale to dziwnie zabrzmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Naprawdę ładna praca pod takim względem kategorii "shippu" ale co mi się nie podoba to właśnie kształt i wygięcie kopyt. Popracuj nad tym, bo nie wiem czy to naturalne u kuców Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 *Wybacz, będę konkretna* Tylne (tutaj dolne) kopyta Roseluck są tak bardzo nienaturalnie wygięte jak tylko się da. Kucykom po prostu nie zginają się tak nogi, koniec. Ten ogier ma jakiś taki dziwny pyszczek. Trochę jakby próbował upodobnić swój pyszczek do głowy Discorda. Z kształtem pyszczka Roseluck też jest coś nie tak (wiem, to akurat średnio konkretne ) Generalnie prace wcale ok. Przeszkadzają mi trochę kanciaste kopytka, anatomia nie idealna, ale masz fajne pomysły i ciekawy styl. Poza tym trochę ci współczuję braku możliwości pracy na komputerze. Nie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek program na zwykłego tableta mógł być tak bogaty jak programy dla komputerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts