Sosna Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Mam problem z uruchomieniem Crysisa 2 Maximum edition. Mianowicie wcześniej normalnie działał, lecz od trzech dni po kilku sekundach od odpalenia wywala do pulpitu, bez żadnego komunikatu o błędzie. Spotkał się ktokolwiek z tym problemem? Jest to wersja gry pobierana z Origina i przeinstalowanie jej zajęło by mi jakiś tydzień do półtora czasu, gdyż mam słaby internet. Nie znalazłem nigdzie tematu do pomocy w grach więc piszę tutaj. Wrazie potrzeby proszę o przeniesienie go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Ściągnij może inny patch. Zawsze to coś może pomóc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 no cóż, gdybym tego nie próbował to bym nie pisał po różnych forach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Jakimś cudem samo się naprawiło. W każdym bądź razie dziękuję za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts