Izeer Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Zacząłem robić commissiony. Oto pierwszy z nich 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Daję okejkę, tylko szkoda, że nie dłuższe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Daję okejkę, tylko szkoda, że nie dłuższe Bo takie sobie klient zażyczył Jeszcze mam jedno intro do zrobienia i pmv na zlecenie. A w miedzy czasie robie dość sporą animacje z jednym ogarnietym gościem z fandomu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Kolejne intro gotowe 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 I po raz kolejny świetne Ba, nawet 20% fajniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Dałem się namówić by zrobić QnA bo stukneła mi ładna sumka. Jak coś, to możecie pytać w komentach 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Wreszcie, po wielu miesiącach planowania i animowania, ukazał się nasz najnowszy collab PMV - Paradise. Sporo włożyliśmy w to roboty, ale opłaciło się. Miłego oglądania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Naprawde fajny PMV. Oglądałam go z podziwem aż sie skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Wieki nic nie robiłem, ale praca i słaby komp mnie powstrzymywały. Ostatnio naszedł mnie nietypowy pomysł, i takie coś powstało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Nice. Jak zawsze Jak na intro to troche długie ale pozatym bardzo dobre! Jest jeden.. Minus? Jak jest luna i celestia to one zamieniają sie miejscami (prawa i lewa) ale to da sie przeżyć ^^ (co mi to przeszkadza? Nwm jakoś tak xd) Edytowano Marzec 20, 2015 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Nice. Jak zawsze Jak na intro to troche długie ale pozatym bardzo dobre! Jest jeden.. Minus? Jak jest luna i celestia to one zamieniają sie miejscami (prawa i lewa) ale to da sie przeżyć ^^ (co mi to przeszkadza? Nwm jakoś tak xd) Ale to celowy zabieg był xD Nie wiem czemu, tak bez powodu je zmieniłem, żeby było różnorodnie czy coś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Jak powstanie pełnometrażowy film o MLP to chciałbym, by tak wyglądało jego intro Edytowano Marzec 20, 2015 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się