Jump to content

Animacje Izeera

Izeer
 Share

Recommended Posts

Jako wielki fan wszelakich typografii musiałem to sprawdzić. W moim mózgu pozostaje tylko jedno słowo: zajebistość :lunaderp: Masz suba, coś Ci zlajkowałem, potem pewnie podlajkuję więcej, ale teraz goni mnie czas. Jednakże powiadam - masz talent wielki i umiesz go wykorzystywać... Bardzo ładnie, chłopie! :D

Teraz troche 'odpoczywam' od typografii, dlatego następny filmik również będzie PMV. Powód prosty - typografie są łatwiejsze do zrobienia niż pmv, jeśli chodzi o pomysł, przynajmniej dla mnie, a iść na łatwizne nie lubię. Ale postaram się by następne pmv było lepsze od poprzedniego ;p
Ogólnie to przeprowadzam mały 'wywiad środowiskowy', co ludzie bardziej wolą, pmv czy typografie, jak narazie 50/50 wychodzi, więc jeśli macie jakieś preferencje to chętnie bym je poznał ^^

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Niech zgadnę robione w Adobe After Effect?

W nightmare moon na początku było opóźnienie poniżej 1 sec. I MNIE trochę irytowało, nie wiem czy to przez moją reakcję rzędu 0,083 sec. (tak serio, rekord to około 0,002 :D) czy przez to że jestem wyczulony na błędy :) ale nie zwracaj na to uwagi, ja to ja  :crazytwi:

Najbardziej podobało mi sie "Crusader" i zauważyłem że (jeżeli robisz w AAE) zrobiłeś efekt kamery 3D przez co wielkie uszanowanie (mi komputer siada na 2D mimo mojego dość mocnego amd'ka).

W "Unfinished Stuff" na początku jest piosenka którą mam na starcie w wot (World of Tanks) które jest włączone w tle i myślałem że mi coś komp odpierda...  odwala :)

Każdy kolejny film coraz lepszy. OBY TAK DALEJ!

zauważyłem że (jeżeli robisz w AAE) zrobiłeś efekt kamery 3D

Kamery używam cały czas, w każdym filmiku wielokrotnie, a to że czasem zrobie że widać też to w 3D to naprawde nic specjalnego, bardzo prosta i szybka rzecz. Tak czy inaczej dzięki ;p

Nie widziałam wcześniej tego tematu - a szkoda, bo Twoją twórczość znam i uwielbiam. Typografia do Crusaders jest genialna, w moim rankingu detronizuje nawet Good ol' Days NoPonyZone, które wcześniej uważałam za najlepszą kucykową animację tego typu. A samą subskrybcję dostałeś, o ile dobrze pamiętam, za Double Rainboom - też bardzo dobre, może chwilami monotonne, ale to wynika raczej z piosenki. A Remember o dziwo dopiero teraz widzę i jestem zachwycona początkiem, tym z przedstawianiem poszczególnych postaci, jest świetny.

Życzę powodzenia z tworzeniem :)

• 4 weeks later...

Fajne. Korzystasz z materiałów z Videocopilot.net? Samolot wygląda naprawdę pro.

Jakbym miał się do czegoś przyczepić to do eksplozji pod koniec ale to tylko dlatego, że szukam czegoś na siłę bo wpędzasz w kompleksy starszych, mniej utalentowanych adeptów animacji ;)

A tak na serio to świetna robota i dzięki za udostępnienie!

Tak, samolot jest z Video copilota. I zdaje sobie sprawe że animacja wygląda tandetnie, taki był zamiar. Inaczej nie zrobiłbym tego w 2 dni na szybko i niedokładnie.
Na dniach powinien ukazać się filmik powstały w wyniku mojej współpracy z innymi animatorami z zagranicznego fandomu :P

Edited by Izeer

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...