Nightmare Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Seria z gry mrocznej i strasznej o super nazwie pasującej do mojego nicku Nightmares From The Deep: Wyspa Czaszki. Najmniej ogarnięty odcinek: (1) ZOMBIE CHCIEĆ RUM! (2) Zapraszam do komentowania, bo trochę mało tych komentarzyków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Chyba zapowiada się seria którą obejrzę bo często podczas grania w coś lubię sobie odpalić na drugim ekranie jakiegoś Let's Play'a a ten... Wydaje się... Hmm... Brakuje mi określenia Teraz obejrzałem fragmenty i powiem Ci jedno. Nagrywaj dalej, będziesz miała dużo widzów boś kobieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 7, 2013 Autor Share Napisano Październik 7, 2013 Odcienk trzeciiiiiiiiiii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 To całkiem niezła przygodówka. A materiał obejrzę później. Polecam też Titanic: Klucze do przeszłości (wydawca nazwał ją Titanik ) Aha. Zagraj też w Dark Fall 3: Lost Souls lub Darkness Within:In Pursuit of Loath Nolder :LZ1bP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Hyhyhy Zapowiada się fajnie. Aż mnie korci, żeby też zacząć nagrywać z czegoś serię, ale nieśmiały jestem i nie wychodzi.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Podstawa to DOBRY mikrofon. Dobry =/= taki za 20-50zł. Niestety trzeba zainwestować. Potrzeba też szybkiego komputera bo taki Fraps, którego swego czasu używałem podwajał wymagania gry (powodzenia w nagrywaniu recenzji Crysis'a :yHRvV: ) I jeszcze jedno - przełamać nieśmiałość. Monotonne gadanie nie przyciągnie nikogo. Piszę to z perspektywy widza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts