Niklas Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Dzieje się to aż za często http://i.imgur.com/OIJJL3J.png Link do komentarza
Skysplit Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Możliwe że ktoś dodał odpowiedź, a następnie ją usunął :F Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 A teraz się zastanawiam, czy nie jest tak, że pokazuje mi nowo dodany głos w ankiecie? Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 A teraz się zastanawiam, czy nie jest tak, że pokazuje mi nowo dodany głos w ankiecie? To na pewno pokazuje jako nowy post. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Bo tak jakoś przyuważyłem, że takie cudaki się dzieją przy tematach z ankietą. Więc chyba to it's not a bug, it's a feature xd Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts