Erthun Napisano Październik 7, 2013 Share Napisano Październik 7, 2013 (edytowany) Witam w moim pierwszym poście! Chciałbym wszystkim przedstawić mój fanfic, pisany właściwie nie wiem po co Ostrzegam najpierw, że jest, krótko mówiąc, bez sensu. Jeśli się spodoba (w co szczerze wątpie) to zrobię kontynuację. Właściwie wstydzę się to udostępniać :I W każdym razie, chyba zapraszam do przeczytania i krytyki C: Prolog - https://docs.google.com/document/d/169X8lAeSziwsPZdy_aRvHHvemA4zQLYkXRZB5QYaxXk/edit?pli=1 Co ja robię ze swoim życiem Poprawione. Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Raczej co JA zrobiłem właśnie ze swoim życiem Praktycznie nie znaleziono opisów, język narratora zbyt luźny, nawiązanie do Diabolo i innych gier oraz do Boga, a w Equestrii tego nie ma. Na dokładkę bezsens. Nie random, tylko bezsens. Czyli słabo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 8, 2013 Share Napisano Październik 8, 2013 Randomy trzeba umieć pisać, jak wszystko inne w zasadzie. Ten fanfik... Bez urazy, ale to jest idealny przykład, jak randomów NIE pisać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erthun Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Ogólnie to nie miał być random, ale z tagów nie było nic innego co by mi pasowało :/ Nie czuję urazy, wręcz przeciwnie Nie miał być to jakiś super wybitny fick, ale po prostu nadmierne ataki nudy :I Serdecznie dziękuję za komentarze. Więcej tego nie zobaczycie ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts