Gandzia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Cóż i ja się (chyba po raz pierwszy) przywitam. Bonum mane Salve Yo Dobry I w ogóle Zapraszam na Offtop SpamBoxa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 Yarwinie, pewnie że możesz! Hmmm, Syrenko (Yay! Moda na Syrenki!) oto moje odpowiedzi: 1.Hmmm, poprostu obejrzałam serial. Jakoś to polubiłam. Nie wiem jak, ale polubiłam. 2.Wstydzę się, powiem ci na prywatnych wiadomościach. 3.Pizza 4.Tak, raczej fantastyczne np. Pozaświatowcy, Harry Potter czy Baśniobór. 5.Tak, ale w okolicach Elbląga nie ma ponymeetów. 6.Mhm, moja ulubiona z CMC! 7.Zdecydowanie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Sorki że zadam to pytanie, ale jakie są twoje kucykowe personalia? A tak na marginesie to zauwazyłem że twoja poświadomość twórcza jest na wyjątkowo zadowalającym poziomie jak na twój wiek, więc szacunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Było miło, ale: nie mam nic przeciwko Hug'ą' *Hugom. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Sajback'u, o ile dobrze zrozumiałam pytanie, nie masz o co przepraszać! Uważam że przypominam Fluttershy lub Rainbow dash, zależy. Tric, napewno pójdę do sądu za coś takiego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Tric, napewno pójdę do sądu za coś takiego. *Na pewno. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Tric, na pewno pójdę do sądu za coś takiego. Pójdziesz do sądu i powiesz, że Tric poprawił Twoje błędy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Twój poziom wypowiedzi jest..... zaskakujący. Mam na czym się wzorować (brat 9-letni) i muszę przyznać, że jeszcze jest nadzieja w tym najmłodszym pokoleniu. Ale się zagadałem, czas na pytania! 1. Jakie filmy( tytuły) oglądasz? 2. W jakie gry grasz? 3. Umiesz grać w szachy? Tyle ode mnie. Pamiętaj, że zawsze możesz zwrócić się do mnie z problemem związanym z komputerem:) Życzę mile spędzonego czasu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 No proszę, cóż my tu mamy. 9-letnia Pegasis, a masz dużo, dużo wyższy poziom wypowiedzi od mojego 12-letniego brata. Szacun. Od siebie dużo nie napiszę (bo myślę, że poprzednicy już się wypisali) oprócz: Witaj, łap i baw się dobrze wśród naszej społeczności! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 1.Hmm, Harry Potter i to co jest w kinach. 2.Minecraft, głównie czasami mniej znane tytuły jak Elsword czy Wizard101. 3.Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 A lubisz rysie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 Taak! Jak tu ich nie lubić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się