Gość Nie sądzę Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Grzywa Rainbow jest kolorowa, jednak istnieją kolory bardziej skomplikowane, o dziwnych, często nieznanych nam nazwach. Przeciętnie mówimy np. ciemny/jasny jakiś tam kolor. Jednak jaka jest jego konkretna nazwa? Będę podawać różne kolory, a wy musicie odgadnąć jaka jest ich nazwa, lecz żeby było trudniej kolory typowe (np. zieleń) będą pokazywane z tymi nietypowymi. Więc zaczynajmy: Link do komentarza
Downdraught Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Lista kodów tego koloru: Heks - #CDEAA7 CMYK - 26 0 45 0 RGB - 205 234 167 HSB - 86 29 92 Lab - 89 -19 28 Jego kod można tłumaczyć na: Very soft green Co w tłumaczeniu na nasze daje: Bardzo łagodny zielony Mam nadzieję, że o to chodziło ^^ Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Miętowy Link do komentarza
Akiria Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Według mnie jest to pistacjowy, ewentualnie limonkowy. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dla mnie pistacjowy. Link do komentarza
Celly Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Tak, to jest pistacjowy Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Zgadzam się z osobą powyżej. To pistacjowy. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 No cóż, zabaw o zabarwieniu typowo spamerskim w tym dziale wystarczy, tym bardziej, że ta zabawa do samego charakteru Rainbow ma się nijako. Mówisz, że RD ma grzywę w kolorach tęczy, więc zabawa o kolorach powinna być w jej dziale, z tymże odgadywanie kolorów, rozróżnianie ich dużej ilości i umiejętności typowo babskie, a RD gardzi takimi rzeczami.Po za tym odcienie kolorów są do siebie bardzo zbliżone, więc zabawa nie ma sensu, bo dla jednego będzie to kolor pistacjowy, dla drugiego łagodna mięta, a dla trzeciego łagodna zieleń. To świadczy o tym, że na jeden kolor może istnieć więcej niż jedna nazwa.NIECH PŁONIE. Link do komentarza
Recommended Posts