Imka2000 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Wstawiam me rysunki czasem przerobione komputerowo czasem nie, oraz jakieś rzeźby. Moja OC z WoE. (Nie chciało mi się już tego przekręcać) Edytowano Październik 15, 2013 przez Number of the beast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 (edytowany) Dwa pierwsze rysunki są jeszcze znośne ale te ostatnie są tak brzydkie, że oczy bolą. Mam pewne pytanie, to miało takie być, postanowiłaś wrzucić to mimo tego, że sama wiesz, że jest denne łudząc się tym, że ktoś może napisze, że mu się podoba. Czy może po prostu jesteś masochistką która lubi kiedy ją hejcą? Podsumowując, rozmycia które wyglądają jakby zostały nałożone podczas ataku padaczki (nie obrażając ludzi chorych na padaczkę), niedokładne linie, jakieś szlaczki na kopytach (Wut?). Jedyne co ci wyszło jako tako to grzywa i ogon, chociaż te dziwaczne rozmycia i tak to psują. Sorry ale nie jestem dzisiaj w nastroju do poprawiania ludziom nastroju, więc nie będę pisał bullshitu typu "musisz trochę popracować" etc. Edytowano Październik 16, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Bardziej przypomina psa, niż kucyka. Anatomia leży, kwiczy i woła o pomstę do nieba. Rysuj do jakiegoś wzoru tak długo aż załapiesz jak powinien wyglądać kucyk i ćwicz dużo. Dobrze, że wrzucasz i wystawiasz się na krytykę, ponieważ dzięki konstruktywnej krytyce i radom będziesz mogła poprawić skilla . Te rozmycia nie wyglądają za ciekawie, ale mogą dać fenomenalny efekt. To dobrze, że eksperymentujesz. Na początku nie ubieraj kucyki w za dużo dodatków, bo to utrudni ci pracę i obniży efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Ten kucyk wygląda jak pies. Dodatkowo pies który się topi i oczy mu sie wylewają z ciała na zewnątrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts