Guardian Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Witam was! Tutaj będę dodawał swoje wypociny. Na początek Rainbow Dash jak Amerykański spadochroniarz. Ciężki terminator księżycowy (na konkurs NLR ) El Presidente Moja Luna I taki tam Rozwalacz Mózgu (praca robiona po pijaku xD ) Edytowano Październik 30, 2013 przez Sierżant Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Spadochroniarz* Ten wyraz twarzy bezcenny. Dat praca robiona po pijaku, szacun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Linki wygasły chyba @down No ja mam kartki z zagiętym lewym górnym rogiem zamiast obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Linki wygasły chyba chyba tobie wszystko działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 U mnie to samo, co u Sound of the Lyre. 403 Forbidden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Mi też nie działa ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Dobra panowie zaraz to poprawie.... Edit... I takie tam jeszcze za czasów licelanych.... Edytowano Październik 30, 2013 przez Sierżant Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts