Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 W tym wątku możecie składać zamówienia na avki sygnatury i bannery. Avatary: Wymiary: Obrazek: Podpis (jeśli ktoś chce) Cytat (jeśli ktoś chce) Dodatkowe informacje/uwagi: Ozdoby (jeśli ktoś chce) Sygnatury: Wymiary: Obrazek: Podpis (jeśli ktoś chce) Cytat (jeśli ktoś chce) Ozdoby (jeśli ktoś chce) Dodatkowe informacje/uwagi: Bannery: Wymiary: Obrazek: Ozdoby: Napis Cytat (jeśli ktoś chce) Dodatkowe informacje/uwagi: Przykładowe prace: - proszę nie kopiować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Poproszę avatar z Twilight Sparkle i Sweetie Belle. Na niebieskim tle i troche przeźroczystym znaczkiem Twilight. Wymiary: Wszystko jedno. I to chyba tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Nic nie chcę zamówić, ale chciałem powiedzieć, że ładnie to to wygląda - krab aprobuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Nic nie chcę zamówić, ale chciałem powiedzieć, że ładnie to to wygląda - krab aprobuje! Dziękuję. A tak w ogóle... Czy ty masz prace, której nie można kopiować z sygnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 On jej wcale nie skopiował. On zrobił tylko screena w którym przypadkowo się znalazł obrazek którego nie wolno kopiować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 On jej wcale nie skopiował. On zrobił tylko screena w którym przypadkowo się znalazł obrazek którego nie wolno kopiować. Ale i tak ma to w sygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Sygnałka pls. Z krabę. Tylko bez Rarity, bo to zły kuc. Mówię na wypadek jakby cię zaniosło w stronę gigantycznego kraba. Wymiary: 400-200 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Taka sobie sygnaturka dla kraba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) Taka sobie sygnaturka dla kraba. Lol bardzo fajna. Ja bym zechciał sygnaturę z Mirror's Edge w stylu tej, którą mam aktualnie. Dobrze by było, jakby znalazły się na niej podobne pasy. Byleby była lepsza od tej A, no i wymiary... Nieco niższa od tej co mam. Edytowano Listopad 1, 2013 przez Moposable Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts