Muffinxd Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Słowem wstępu rysuje już około pół roku. Póki co przerysowuje to co widzę, wiem wolno mi idzie biorąc pod uwagę efekt prac. Byłabym wdzięczna za ocenę, chciałabym wiedzieć co mogę poprawić, niektóre rysunki staram się robić z pamięci. Pinkie cię widzi... Bardzo fajne arty musiał przejść te katusze i wylądować na mojej kartce Rysunki z pamięci: Przez lenistwo nie dokończyłam deszczu muffinów po lewej stronie i mimo, że to Derpy to dodałam piegi C: A teraz fanfary, obrazek nad którym męczyłam się najbardziej, przez który brat myślał, że padło mi na mózg. Oto Kucyk z kuciczką!! Musze powiedzieć, że kolorki są trochę lepsze i ciemniejsze na żywo niż na skanerze. A tu taki mały bazgroł z inskape Zapraszam do oceniania! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Według mnie rysunki śliczne. Rysująć Roseluck mogłaś bardziej pocieniować, ale tak to super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Według mnie rysunki śliczne. Rysująć Roseluck mogłaś bardziej pocieniować, ale tak to super. Dziękuję Jeśli chodzi o cieniowanie, to właśnie mam z tym problem, szczególnie jeśli chodzi o rysunki kolorowe. Spróbuję nad tym popracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) Jakbym widziała siebie Też praktycznie całe życie przerysowuje z patrzenia Teraz próbuje to powoli ograniczać Ale muszę przyznać, że naprawdę wspaniale rysujesz. Przy odrobinie pracy możesz się nieźle rozwinąć A, więc jak na tą chwilę nie pozostaje mi nic innego jak czekać na następne pracę i życzyć chęci do rysowania PS: Swoje pracę skanujesz? Jeśli tak to naprawdę fajnie ci skanuje Edytowano Listopad 1, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Po tytule spodziewałem się gunwa. Ale treść mnie zmyliła, nie ma tu arcydzieł, ale prace są bardzo ładne, brawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Taki papier toaletowy bym kupował . Chodzi oczywiście o to że naprawdę ci to wychodzi. Stanowczo największe wrażenie robi praca nr.2 Rób dalej masz ode mnie +100 do motywacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 nazwa tytułu mnie rozwaliła xD co do rysunków ćwicz i ćwicz, bo jak widać coś Ci wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 kucyk z kuciczką mnie rozwalił ale i tak wydaje mi się, że nie ma jednej ręki... rysunki bardzo ładne i wyglądają dużo lepiej niż moje męczenie ołówków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Jakbym widziała siebie Też praktycznie całe życie przerysowuje z patrzenia Teraz próbuje to powoli ograniczać Ale muszę przyznać, że naprawdę wspaniale rysujesz. Przy odrobinie pracy możesz się nieźle rozwinąć A, więc jak na tą chwilę nie pozostaje mi nic innego jak czekać na następne pracę i życzyć chęci do rysowania PS: Swoje pracę skanujesz? Jeśli tak to naprawdę fajnie ci skanuje Dziękuję bardzo Jeśli chodzi o skaner, to tak skanuję. Nie znam się na tym ale moim zdaniem skaner nie spisuje się najlepiej. Po tytule spodziewałem się gunwa. Ale treść mnie zmyliła, nie ma tu arcydzieł, ale prace są bardzo ładne, brawo. Dziękuję, postaram się je dopracować Taki papier toaletowy bym kupował . Chodzi oczywiście o to że naprawdę ci to wychodzi. Stanowczo największe wrażenie robi praca nr.2 Rób dalej masz ode mnie +100 do motywacji. cydr ode mnie za motywowanie C: nazwa tytułu mnie rozwaliła xD co do rysunków ćwicz i ćwicz, bo jak widać coś Ci wychodzi Dzięki za opinie, będę dalej ćwiczyć, żeby być lepsza C: kucyk z kuciczką mnie rozwalił ale i tak wydaje mi się, że nie ma jednej ręki... rysunki bardzo ładne i wyglądają dużo lepiej niż moje męczenie ołówków. Jeśli chodzi o drugą rękę, to tak jak w "Damie z łasiczką" jest ona chyba zakryta. Dziękuję za opinie ^^ Edytowano Listopad 2, 2013 przez Muffinxd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Nie rozcieraj łapkami ołówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Nie rozcieraj łapkami ołówka. Szczerze mówiąc to nie wiem jak inaczej mogę cieniować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Zmniejszajac docisk ołówka. Im lżej naciskasz tym jasniejsze szarości uzyskasz. W ten sposób da się zrobic płynne przejścia od ciemnych do jasnych barw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts