Mellie Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Hej, cześć i czołem! ^^ Chcę wam przedstawić moje prace robione na komputerze. Nie są one idealne, no ale! :3 Na razie mało, ale będzie więcej. ;3 Sweetie Bell. Ładnie mi wyszła, przynajmniej ja i moja koleżanka tak uważamy. XD Nie jest idealna, no ale co poradzić~ Twilight. Chyba mi wyszła za okrągła, ale to nic. Nos za bardzo w prawo. A teraz pora na moją najukochańszą, uważam za najidealniejszą pracę ze wszystkich. Przedstawiam wam wesołą Pinkie! :3 No to jak? Chyba nie są najgorsze, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Fajne są! Najbardziej podoba mi się Sweetie Belle, moim zdaniem świetna. Twilight już gorzej, zdecydowanie zbyt pulchna, ale i tak ładna. No a Pinkie jest po prostu dobra! Liczę na więcej prac i życzę powodzenia, naprawdę fajnie ci to wychodzi :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Ty to rysowałaś, wklejałaś obrazek z google grafika czy co? Bo jeśli sweetie bell wkleiłaś z googli grafiki w jakieś niebieskie spreje, to.... a twillight? i pinkie pie ? rysowałaś to na tablecie nie wiem jak to robiłaś, wytłumacz, bo nie rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Sweetie Belle jest genialna Niemal jak oficjalny art. Twilight trochę kwadratowa, a Pinkie mi się wydaje, że zbyt szczupła. Ale i tak są niesamowite, jakbyś nie powiedziała, że to twoje to w życiu bym nie pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 LOL, teraz to zauważyłem, w pierwszej są nieścisłości, czyli musiałaś to rysowac wow ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Fajne, fajne te "bazgroły" ^^ Pinkie najbardziej mi się podoba, może dlatego, że jest również moją drugą ulubioną postacią. <3 Powodzenia w dalszych pracach ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Ładne rysunki ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Mi też się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 23, 2012 Autor Share Napisano Maj 23, 2012 Dziękuję bardzo. To miłe, zwłaszcza, jeżeli ma się tylko jako narzędzie pracy głupią myszkę od laptopa. :3 Tak, rysowałam to sama. Może poradzicie mi jaką następną postać maznąć? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Hmm... No to może.. Narysuj jedyną i właściwą królową zmiennokształtnych, Chrysalis.. ^^ Proooszę <3 *ładnie prosi* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Możesz narysować Chrysalis ;P Chrysal prosi tak ładnie... A rysunki są świetne. Myszką od laptopa? lepsze niż FreeFraQa Świetne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Taaak! Chrysalis jest fajna! Przyłączam się do prośby, zwłaszcza, że wszyscy tak ładnie proszą! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 Chrysalis, powiadacie? No to łapcie. :3 Nie wyszły mi oczy. ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Ładna! :3 A oczy nie są takie złe. To może teraz RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Wow, naprawdę ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Piękne oj. piękne prace To może ja poproszę o... Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Melluś, Applejack narysuj! D: Proooszę :3 Co do twoich prac - moim zdaniem są identyczne jak oryginały ^^. A jak je rysowałaś myszką, to jestem pod ogromnym wrażeniem :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja osobiście ubóstwiam tą Sweetie Bell... Nie wiem czemu ale uwielbiam poturbowane , zakrwawione kuce. Ostatnio kolega rysował Nyx + Twi... Moja reakcja to : KREW, KREW, WIĘCEJ KRWI !!! Czy to oznacza, że jestem masochistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 *zdmucha kurz* Khy, khy. Trochę się tego nazbierało, muszę użyć pronto. 8D Fluttershy! :3 Omnomnom ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 ty to rysujesz? zadroszcze talentu ^.^ moge poprośić o twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Wow,nie wiem jak inni ale ja chcę więcej Twoich prac bo są zaje.. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 narysujesz Babs seed ? *pliiss* mmm ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 w jakim programie rysujesz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Po długiej przerwie w tworzeniu postanowiłam nauczyć się wektorować. Mój pierwszy wektor robiłam 3 godziny, przed chwią go skończyłam: Masa błędów, ale uważam że jest dobry jak na pierwszy raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Kolejny wektor, tym razem mała RD. Nadal się uczę, więc proszę o rady ^^ > KLIK < Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts