Future Pony Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Jest to temat w którym możecie zgłaszać wasze pomysły na rozbudowę działu. Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 To może konkurs na najmilszego użytkownika? Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Ja bym prosiła o częstszą aktywność opiekunów działu w zabawach Fluttershy, gdyż od dawna nie ma wyniku w np. ,,Podaruj kwiat" i innych takich zabawach.. Oraz w Quizach o Fluttershy. Link do komentarza
Naali Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Proponuję zrobić show z Fluttershy. W stylu dyskusji z kucykiem. Show gdzie jakby jedna osoba rozmawia z kucykiem. Fluttershy prowadząca zadaje pytania jako prezenter. Do tego były by zapraszane osoby sławne z Waszego fandomu.(KochamChemię prosił by tutaj zapisała ten pomysł.) Link do komentarza
Future Pony Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Ja bym prosiła o częstszą aktywność opiekunów działu w zabawach Fluttershy, gdyż od dawna nie ma wyniku w np. ,,Podaruj kwiat" i innych takich zabawach.. Oraz w Quizach o Fluttershy. To akurat dość spory fail z mojej strony, chociaż trochę winy leży też po stronie regenta. Co nie zmienia faktu że nawaliłem i bardzo za to przepraszam. Proponuję zrobić show z Fluttershy. W stylu dyskusji z kucykiem. Show gdzie jakby jedna osoba rozmawia z kucykiem. Fluttershy prowadząca zadaje pytania jako prezenter. Do tego były by zapraszane osoby sławne z Waszego fandomu.(KochamChemię prosił by tutaj zapisała ten pomysł.) Pomysł nie najgorszy, tylko znacznie gorzej z realizacją, szczególnie gdyby trzeba było zapraszać osoby sławne. Można by w prawdzie zaprosić do rozmowy osoby z ekipy forum, ale nie wiem czy by się zgodzili. Innym rozwiązaniem byłaby rozmowa ze zwykłymi userami, ale o co takiego usera pytać? Bo jakoś nie za bardzo wyobrażam sobie pytania typu "czy mnie lubisz". No chyba że pytania na temat nastawienia, przykładowo do 4 sezonu i wtedy takie coś mogło by posłużyć za "Fluttershy po 4 sezonie". Co wy na to? To może konkurs na najmilszego użytkownika? To akurat nie jest za dobry pomysł, zazwyczaj takie konkursy kończą jako "na najbardziej popularnego". Chyba że to będzie część jakiegoś innego konkursy, o czymś takim możemy pomyśleć. Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Kaminson Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Oj, w ostatnich czasach coś pustawo tutaj... Hmm może na rozruszanie całego towarzystwa jakiś konkurs? Np. literacki - jakieś ciekawe opowiadanie związane z Fluttershy? Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Ponownie bym prosiła o częstsze udzielanie się w dziale Avatara i regenta, gdyż mamy nowego regenta działu myślę, że może jeden z opiekunów będzie teraz częściej wchodził w dział ,,Przydzielanki i Quizy" Dość dawno nie było tam żadnego z was, a większość użytkowników lubi najbardziej zabawy tego typu. Link do komentarza
Alberich Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Temat wędruje na zasłużony spoczynek do archiwum. Zostanie postawiony zupełnie od nowa, byśmy na nowo mogli wykorzystać Waszą aktywność. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy. Link do komentarza
Recommended Posts