Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Ta żółta klacz też chce mieć własny temat!http://3.bp.blogspot.com/-A2usegEUZQs/UJ3vkF5BbzI/AAAAAAAABTs/8qqTF593gaM/s640/violet_fritter___apple_family_portrait_by_anbolanos91-d56dubf.png Edytowano Listopad 21, 2013 przez Hole Hooves Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Wybacz, ale ja nawet w serialu jej nie zauważyłam.. Według mnie już by Flitter i Cloud bardziej zasługiwały na temat, ponieważ widać je w tle, a w niektórych odcinkach są też chociaż trochę ważne. Za to Violet nie przyuważyłam w serialu. Wybacz, ale już nawet Tom miał by lepszy powód by mieć własny dział. Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Ona była w: Przyjaźń to magia część 1, Siostrzany sojusz, Tajemnicza wybawicielka, Pojedynek na czary no i oczywiście Zjazd rodziny Apple. Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Ona była w: Przyjaźń to magia część 1, Siostrzany sojusz, Tajemnicza wybawicielka, Pojedynek na czary no i oczywiście Zjazd rodziny Apple. Czy ona mówiła jakąś kwestię, rób robiła coś innego niż inne kucyki? np. Octavia i Vinyl grają na instrumencie na każdej imprezie, więc da się je wyróżnić. nadal JA jestem na nie. Ale nie wiem jak inni. Link do komentarza
Avro Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Jej chyba chodziło tylko o temat a nie dział, o ile się nie mylę. W każdym razie nawet ktoś taki jak ja, którego ulubioną postacią jest Raindrops ("Kto to jest? To jest w ogóle postać z serialu czy OC?"~bobul) nie kojarzy tej postaci. Sprawdziłem na deviantarcie i ta postać nie otrzymuje praktycznie żadnej uwagi fanów - znalazłem tylko 2 wektory i nic więcej ciekawego. Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 To są postacie, którym trudno jest przypisać jakieś dokonania i oddziaływanie w serialu, choć Apple Flitter pojawiała się często i był wyraźnie ukazany jej udział w serialu, np: gdy pomagała AppleJack przy wypiekach w Canterlot Wedding. Drugim problemem jest charakter, jaki postać może mieć- dodany przez twórców, czy nadany przez fanów, kształtuje opinię, a ''promowanie'' postaci na podstawie wyglądu jest trochę bezcelowe. Violet Fritter jest postacią trzecioplanową, praktycznie nie odgrywa żadniej roli, jej charakter i byt w fandomie jest malutki. Trzeba by było wymyślić, dodać i poukładać troszkę jej byt Link do komentarza
Airlick Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts