Chrysalis Moon Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 -Ty! -Co chcesz? -To ciebie szukałam! - Ahaaa... ej inne kucyki patrzą -Trudno, Najpierw musimy sobie coś wyjaśnić!! -CICHO! -Ale później cię to nie ominie.... -WITAMY! Z tej strony miła, piękna, z cudownym charakterem, z uczuciami, z.... - Cicho, To coś różowe to skyla a ja to Larva, tutaj możecie zadawać do nas pytania, każda z nas na nie odpowie. - O ile ktoś tu nie będzie przeszkadzać... - Żałuje że tu z tobą pracuje... Mogłam założyć własną zapytajke... -Dobra ogarnijcie się, ZACZYNAMY! Link do komentarza
Celly Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Kolory są zarezerwowane dla ekipy forum. Skyla. Przecież masz się urodzić dopiero w 4 sezonie, co się stało? Poznałaś Doctora? Larva. Czy jesteś córką Chrysalis? Jeśli tak, to czemu dała Ci takie imię? Link do komentarza
Cahan Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Skyla to zabawka stworzona przez Hasbro, najprawdopodobniej córka Kredens i Czajnika, zaś Larva to chyba fanowska przeróbka Skyli... Link do komentarza
Churchille Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 A zapytajka nie powinna być w zapytaj? I to chyba oc'ki więc dodatkowo. Link do komentarza
Cahan Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Zapytajka powinna być w zapytaj, ale OCki to to nie są. Choć postacie z serialu również [na razie, bo Skyla to najprawdopodobniej przyszła córka Cadance]. Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Skyla nie występuje w serialu, więc wątpię by mogła mieć zapytajkę. Tej drugiej to ja nawet nie znam. Kolory są zarezerwowane dla Avatarów i reszty ekipy forum. A nawet temat w złym dziale bo powinien być w ,,zapytaj" Edytowano Grudzień 19, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Autor tematu ma 20 punktów ostrzeżeń. Zamykam. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts