Foley Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Opowiadanie napisane na "Niepodległościową" edycję konkursu literackiego, niespodziewanie zajęło II miejsce, z czego się oczywiście cieszę Co się będę rozpisywał, połączenie "We Were Soldiers", Normandii i bohaterstwa, czyli wszystko co lubię Zapraszam do czytania. We Were Ponies Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Opowiadanie bardzo fajne Jak twoje wszystkie zresztą i gratuluję 2 miejsca choć mogło być 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Dziękuję Chociaż na pierwsze to raczej nie zasłużyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Z tym obiecanym jest taki problem, że póki co wychodzi mi raczej [Violence] a nie [Gore] Co do pomysłów, fakt, mam ich dużo. Ale tylko małą część udaje się zrealizować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Również gratuluję II miejsca I cóż, podczas lektury ponownie poczułem się jakbym oglądał film, naszły mnie skojarzenia ze sceną lądowania aliantów z początku "Szeregowca Rayana", a sam tytuł jednoznacznie wskazuje na "Byliśmy Żołnierzami", co tylko podsyca wrażenia z lektury, ponieważ obydwa obrazy niezmiernie mi się podobały. Więc tak: sam tekst bardzo mi się podobał, idea ciekawa i poprowadzona w przystępny sposób. Może się wydawać, że akcja popłynęła nieco za szybko, ale o szczegół. Duch edycji został zachowany, pomysł godny pochwały Oby tak dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 19, 2017 Share Napisano Sierpień 19, 2017 Zarchiwizowane na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts