Chrysal Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Jestem ciekaw czy ktoś z was pamięta jeszcze taką grę jak Stunt GP, przypomniało mi się ostatnio jak naparzałem w nią całe dnie w okresie mojego dzieciństwa kiedy po raz pierwszy otrzymałem komputer (To było dekadę temu). Pamiętam to jakby było dzisiaj.. : ) Zawsze wygrywałem, byłem najlepszy spośród mojej klasy, przypominają mi się momenty gdy przychodzili do mnie tylko po to by pograć w Stunt GP (Jako jedyny ją posiadałem wówczas). Dzisiejszej nocy wpadłem w nostalgię, przypomniałem sobie o tej grze.. Ale wracam do niej wyłącznie wspomnieniami (Nie uruchamia mi się na systemie Windows Vista choćbym bardzo chciał). Chciałbym kiedyś jeszcze raz się tak odprężyć i zrelaksować jak przy graniu w Stunt GP. Aż mi się łza w oku kręci *chlip* :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Grywało się w takie gry. Grafika ładna, wciągająca gra, a zwłaszcza podobały mi się kolory samochodów i tricki w trybie wyczynowym (tam gdzie trzeba było zdobyć punkty). Trasy też nie były złe, ale wolałem wywijać fikołki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Huh, ja to jeszcze mam na swoim kompie, gram od czasu do czasu:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Ja grałem w coś bardzo podobnego... jak to się nazywało... a Revolt! Chyba troche nowsza gierka. Pamiętam że super się grało i można było też robić własne plansze. Grafika była bardzo ładna jak na tamte czasy, a karta grafiki (Pierwszy GeForce 256?) się nieźle pociła. Tylko jakoś nie pamiętam trybu multiplayer. EDIT: Okuazuje się że starsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Jasne że pamieta sie ^^ ja grałem zawsze takim jednym chyba "Małpa" sie nazywała potem zamieniałem na coś z tamtego pokroju ^^ ps. Mam to jescze na płytce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Hehe, grałem w to bardzo dawno temu, jedyne co z tej gry pamiętam to Wormsa Ale przejść przeszedłem, chociaż gra trudna była. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Pony, please. Nawet płytę gdzieś mam. Z gazetki. Gra chędoga niczym metal, tony grywalności, uwielbiam ją do teraz. Aż ściągnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Klasyk... Pamiętam jak kiedyś kombinowałem by to dorwać xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Super gra. ;D Na jednej trasie można było troszeczkę oszukać - uderzyć z całej siły bokiem auta w ogrodzenie chyba i uruchamiała się mega fizyka. (Wyrzucało autko do przodu z 2x większą prędkością. ;D) W wspomnianą grę (Re-volt) też się grało. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Grałem w demo kiedyś bez przerwy (3 samochody, chyba 3 tory + tryb wyczynowy). Jednak nawet już samo demo wystarcza, aby nieźle się bawić ;D Tak więc polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Także miałem demo, więc zbytniego pola do popisu nie był, ale i tak się grało głównie w wyczynowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Grywalność Stunt GP była na naprawdę bardzo wysokim poziomie, w tym momencie nie ma gier, które mają podobną grywalność, a jeśli już mają to nudzą po szybkim czasie.. W Stunt GP mamy jednak do wyboru naprawdę wiele i sam się dziwię dlaczego o niej zapomniałem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Co do starszych gier, chwała i cześć dla Micro Machines. Stuntów poszukam...ta gra miała multi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 30, 2012 Autor Share Napisano Maj 30, 2012 Miała, miała.. Oczywiście, że miała.. I to jeśli pamiętam bardzo dobrze skonstruowany (Zresztą jak cała gra).. Przecież ścigałem się ze swoimi kolegami więc musiał być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 micro machines... nigdy niemogłem przejść pewnego etapu A w to grało sie na pegazusie ^^ ach te czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoundnr1 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Micro Machines? NIGDY, ale to NIGDY nie uddało mi się przejść bonusowego etapu z monster truckiem :3 LAAAME! A co do Stunt GP... Paanie, jak w to się grało... Pamietam jak kiedys u mnie nie było prądu ( ten huragan parę lat temu, było to wtedy co spektakularne lądowanie na twarz Jana Mazocha w Zakopanem), to przychodzilem do kolegi i graliśmy. Na zmianę, bo nie wiedzieliśmy, że istnieje multi. A jak odkryliśmy split-screen, panie... To se ne vrati... Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Ja mam ją z gazety pełną i gram sobie. Takiej gry jak Stunt GP nie mogę zapomnieć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Aż mi się łezka w oku zakręciła jak ten tytuł teraz zobaczyłem, chyba się zbiorę w sobie i przeszukam Narnię coby tą płytkę z pośród tony innych gazetkowych wygrzebać Na pccie jeszcze jest xp to może pójdzie, pamiętam tylko że ta gra zawsze po jakimś czasie mi się psuła i sama z siebie usuwała (to już chyba zawsze zostanie dla mnie zagadką) Najlepsze w tym było niszczenie fizyki gry. W pewnym momencie można było zawrócić pod rampę i pierdzielnąć z pełną prędkością, przy odrobinie wprawy dało radę przejechać w ułamku sekundy pół mapy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djsoundnr1 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ech... dzisiaj odnalazłem SGP... Dalej super gra Skończyłem karierę ze 181 punktami, a w wyścigu nabiłem prawie 100k punktów za stunty Screenshota nawet zrobiłem http://desmond.imageshack.us/Himg232/scaled.php?server=232&filename=beztytuuoezy.jpg&res=landing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts