Bejeden Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 (edytowany) Ze względu że nie chcę robić spamu tematami podsyłam wam moje kochane kucyki link do moich dzieł Opowiadania: Ostatni list Twilight [Oneshot][sad/Dramat] AppleHeaven [Oneshot][sad/Dramat] Listopadowa noc [Tu mam dramat bo jest to opowiadanie z elementem romansu, takie radosne proszę o pomoc w dobraniu tagu ] [Oneshot][slice of Life] Powrót Mistrza [Przygoda] (UWAGA OPOWIADANIE NIE O MLP) Miłej lektury. Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Prosiłbym o zamieszczenie opowiadań również w formacie google docs (takim bardziej standardowym) i oznaczenie każdego z nich stosowymi tagami. Poza tym jeżeli chcesz zamieszczać wszystkie w jednym poście, to musi rzeczony post mieć dodany tag [seria] Czas na poprawę - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Czy chodziło o coś takiego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Doskonale! Wszystko idealnie, teraz czekamy na kolejne fajne opowiadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejeden Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się