Neiter Napisano Sierpień 31, 2011 Share Napisano Sierpień 31, 2011 MLP Neiter, mam konto, wysyłam wam wszystkim invy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 31, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2011 Pfff, jeszcze czego, o wszystko się na tym forum czepiasz, a potem jeszcze chcesz żebyśmy ci refy wbijali TROLOLOOOLOLOLO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 31, 2011 Share Napisano Sierpień 31, 2011 Na każdy pomysł jesteś na nie. NIE BYŁO MIEJSCA, W KTÓRYMŚ BYŚ COŚ POPARŁ. Sorry, TO JEST CZEPIANIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Wrzesień 3, 2011 Share Napisano Wrzesień 3, 2011 Kiedy coś gramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Wrzesień 5, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Gramy w każdej chwili, ale coraz mniej osób jest chętnych na lola ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 bo Minecraft zbyt wciąga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Gramy w każdej chwili, ale coraz mniej osób jest chętnych na lola ;/ szkoła ... trolololololo ^^ hmm może ja bym tak zaczął uczyć sie do poprawki... naaah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Wrzesień 5, 2011 Share Napisano Wrzesień 5, 2011 Piszcie jak chcecie grać, to wbije na Easta, jestem teraz dosyć często, do domu wracam koło 15.30 zwykle, od 16.00 powinienem być dostępny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 17, 2011 Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Jeżeli było by miejsce to ja bym mógł dołączyć do waszego teamu. Jestem w miare ogarniętym graczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suanky1 Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Jeśli zostało jakieś miejsce to chętnie dołączę nick: suanky1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quarillo Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 Też się dołączę, jeśli jest miejsce ;P nick: MLP Quarillo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 17, 2011 Share Napisano Październik 17, 2011 nick: MLP Xyz147 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 też chętnie dołaczę MLP Kuoth nie dobiłem głównym kontem od marca 30 bo nie miałem czasu ale wiem sporo i ogarniam, czasami zdarza mi sie rage'ować ale głownie kiedy trafiam na warzywa w teamie albo kiedy mam słaby fps (b często :]) ale da sie ze mną grać za jakiś miesiąc zmieniam blaszaka na coś lepszego także fps rage powinien przestać być problemem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 MLP Duncans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 czyli panowie w niedziele (czyt. jutro) od 10 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Październik 28, 2011 Share Napisano Październik 28, 2011 Kiedy wreszcie zrobimy sobie wspólny meczyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 2, 2011 Share Napisano Listopad 2, 2011 przydało by się ziomisza jakoś namówić ale nie wiem co z tego wyjdzie... dodatkowo nie wiem kiedy bede mial czas i sprzęt ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 i ja zrobie dopisz mnie MLP KubaDMC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 Zapomniałem hasła i maila na stare konto :( Założyłem nowe - MLP Thaleiter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Także chętnie mogę zagrać. MLP KatynistaPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisk Adored Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 MLP Fisk Adored - moj nick Prosze o kontakt przez PW, GG Dysponuje serwerem mumble z mozliwoscia zalozenia wlasnego pokoju z haslem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts