pawel0227 Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Na start mówię, że nie wiedziałem gdzie założyć temat. Mam problem, ponieważ pobrałem wszystkie odcinki kucyków, ale po angielsku. I potrzebuję waszej pomocy, nie wiecie może gdzie mogę znaleźć tylko napisy do każdego odcinka? Link do komentarza
Faimy Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 http://www.youtube.com/user/Mystheria22?feature=g-subs-u Tutaj masz z przycięciami, a tu bez: http://www.dailymotion.com/Mystheria22#video=x17rusr Proszę Link do komentarza
Airlick Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.Prawdopodobnie napewniejszą metodą byłoby napisanie do któregoś z autorów napisów (na pewno na Youtube jest do nich jakiś kontakt), oni muszą mieć to w formie skryptów. Może się podzielą. Link do komentarza
pawel0227 Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 InFamy: Ale mi chodzi o to bym mógł pobrać tylko napisy. Syrenka Airlick: Spróbuje do kogoś napisać, ale jak już wrzucą odcinki na youtube to pewnie usuwają z komputera. Ale napiszę Link do komentarza
Airlick Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 ale jak już wrzucą odcinki na youtube to pewnie usuwają z komputera.Niemożliwe. Co gdyby Hasbro zrobiło im wjazd na konto i zażądało usunięcia filmów? Co gdy spalił im się twardy dysk? To tylko przykłady, może i drastyczne, ale fakt jest taki, że oni na pewno trzymają te napisy osobno od filmów w 5 kopiach w różnych miejscach. Link do komentarza
Bezik Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Pamiętam że kiedyś też szukałem samych napisów i się nie doszukałem (na tym forum nawet był temat). Wtedy chyba ObsessionOctopus "rządził na dzielni" w kwestii subów i nie miał skryptów, przepadły (na jego kanale widziałem że nie tylko ja pytałem). Możliwe że ci co teraz robią skrypty podrzucą, musiał byś pisać do Mystherii. Link do komentarza
pawel0227 Napisano Grudzień 10, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2013 Do Mystherii na youtube? Pisałem, ale nie ma ich niestety. Link do komentarza
Recommended Posts