Daniel_ Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Yo, chciałbym pochwalić się swoimi pracami w SFM'ie. Będę co jakiś czas wrzucał jakieś. Obrazek na święta. Z moim OC: Clockie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Fajne, chociaż trochę ciężko zrozumieć czy ten mikołaj jest za nimi czy między nimi. Wygląda jakby był między, ale w takim wypadku jest za mały. Właśnie wczoraj oglądałam tutorial jak robić takie rzeczy ale ostatecznie to nie dla mnie- już wole rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ja tam wolę robić animacje, ale powiedz mi jedno, tego twojego OC to jak zrobiłeś (jestem zbyt leniwy na googlowanie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Bardzo fajnie, ale trochę mi się wydaje, że Mikołaj jest z tyłu. O ile się nie mylę on chyba jest z przodu, ale przez wielkie głosy kucyków nie da się tego pojąć. Zrobiłeś to by zbombardowało nam mózgi? To jest jak złudzenie optyczne, z tyłu, czy z przodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) One nie są ani z przodu ani z tyłu, są miedzy nim. Tylko że dysproporcje między postaciami... szczególnie między ich głowami są duże. Ale to akurat nie moja wina xD Kucyki i w Gmodzie i w SFMie muszą mieć duże głowy bo takie są proporcje ich ciał, przez co nie wyglądają za dobrze między ludźmi z małymi głowami. A moje OC zrobiłem sposobem który już nie działa bo steam zmienił format plików Sfm więc nie ma po co tego tłumaczyć. Kolejna praca: Co się stanie jak trąbniesz kucykowi w ucho? Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Daniel_ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 To już lepiej wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Kolejne dwa, naszła mnie inspiracja po "minimeetcie". Pracuje nad czymś specjalnym, może mi się uda to kiedyś skończyć Mała Clockie musi się przespać. I druga praca dla dobrego kumpla Imesha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archi Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Clockie słodko wygląda. Mi się podoba (GJ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts