Chrysia Krysia Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Witajcie moi mili! Tutaj jest Zapytaj Derpy! - Wreszcie się doczekałam! - Tak, tak, ja też się tego doczekałam =) - Tutaj zadajcie mi pytania! Ja na nie odpowiem tak szybko, jak tylko się da! - A tak poza tym...Daj muffine Zaczynajcie! 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 (edytowany) - W jaki sposób otrzymałaś swój dział? - Ale zazdroszczę twojej opiekunce - Lubisz Daring Do? - Jak się czujesz na liście moich ulubionych klaczy? - HUG? - Czy to prawda, że twój zwierzak to brązowy króliczek o imieniu Księżniczka Celestia, tak jak było w pewnej animacji? Edytowano Grudzień 13, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
AskMint Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Yay witaj Derpy ^^ Mam do cb kilka pytań :3 1 Jak zdobyłaś swój znaczek ? 2. czytasz jakieś książki ? 3 Masz jakieś zwiezątko ? Jeśli tak to jakie i jak ma na imię :3 4. Masz jakieś rodzeństwo ? 5 Przytulisz ? Z góry dzięki za odpowiedzi :3 Link do komentarza
SnowFur Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Witom Cię Derpy. 1. dlaczego akurat bubble (bańki) są twoim przeznaczeniem? 2. znasz Fluffle puff? Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Hej Derpy jak się miewasz? Twój zez tylko dodaje Ci uroku, wiesz? Jak Ci idzie praca? Cieszysz się, że dostałaś swój dział? Hug? Link do komentarza
AskMint Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Czy lubisz jak twoja opiekunka ci czyta ? Ulubiona ksiazka/historyjka Wolisz dzien czy noc ? Tia czy Luna ? Kto jest twoim przyjacielem ? Ps dzieki za hug :3 Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 1. Którą klacz z mane 6 lubisz najbardziej? 2. Jakiego użytkownika lubisz najbardziej oprócz swojej opiekunki? 3. Masz jakąś ciocię? 4. A kuzynów? 5. Jeśli musiałabyś oddać swój znaczek, na jaki byś go wymieniła? Link do komentarza
Churchille Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Hej Derpy to znowu ja tym razem z dość (nie)typowym pytaniem. Mianowicie: Wiesz, okazało się, że mam muffinkę. Chcesz? Chętnie zrobię sobie klona i jeszcze jednego i zrealizuję moje plany podbicia świata za pomocą muffinek, ale to tajemnica. Buhahahahaha! Link do komentarza
Tarreth Napisano Grudzień 13, 2013 Share Napisano Grudzień 13, 2013 Wiadomość od Wielkiego Avatara do Chryśki: Czemu nie używasz tematu do odpowiedzi Derpy, tylko odpowiadasz tutaj? :3 Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 wiem, potem dopiero mi o tym powiedziano. Teraz używam tematu odpowiedzi Derpy =3 (Do odpowiedzi oczywiście xD) Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Witaj Derpy! Po pierwsze chcę ci powiedzieć, że jestem twoją wielką fanką :3 , ale mniejsza... Przejdźmy do pytań... 1. Jesteś asystentką Doctora Whooves'a, no nie? 2. Kochasz go? 3. Muffinka dla ciebie :3 Link do komentarza
Luśka Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Czemu jesteś najfajniejszym kucykiem oprucz : luny, Krysi i Nightmare Moon? Link do komentarza
Recommended Posts