Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Chrysia, taka mała rada. Przegoń Cassidy z działu, bo to co ona robi powoli staje się śmieszne. Pilnuj tego co tutaj się dzieje, bo dział może skończyć w archiwum tak szybko jak powrócił do życia. Btw. Przydał by się tu temat z oceną avatara. Link do komentarza
BiP Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Ja osobiście uważam że Derpy nie powinna mieć swojego działu. W serialu ani razu się nie odezwała i jest jedynie jedną z wielu postaci tła. OBEJRZYJ serial raz jeszcze, bo chyba nie oglądałaś zbyt uważnie Dział ma potencjał i warto dać mu szansę na rozkwit... Edytowano Grudzień 14, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Chrysia, taka mała rada. Przegoń Cassidy z działu, bo to co ona robi powoli staje się śmieszne. Pilnuj tego co tutaj się dzieje, bo dział może skończyć w archiwum tak szybko jak powrócił do życia. Nie, nie wyganiajcie mnie, próbuje pomóc..ale dobra.. PS. temat z oceną avatara, i trochę więcej dyskusji. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Temat "Lista Fanów Derpy" by się przydał, może pod inną nazwą. Link do komentarza
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Zajmę się tym Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Mogłabyś robić mniej niż 2 konkursy na miesiąc? Pomału zaczynam za tobą nie nadążać. Od kąt się stąd wyniosłam widać pewne zmiany, a ogólnie to poprawę. Wiem, musiałam przystopować z tematami Trzymaj tak dalej z działem, a może nie wyląduje w archiwum po 3 miesiącach. I taka jedna sprawa, mogłabyś jako Derpy używać Tego kolorku? Tamtego ciężko jest odróżniać z czarnym, ale to już jak chcesz. Link do komentarza
Insomnia Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Co sądzisz o takiej nagrodzie konkursowej, może być? Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Jestem dopiero początkujące więc nie najładniejsze, ale proszę : to może być za konkurs - To za aktywność w dziale, lub za wkład pracy w istnienie działu - (sama bym chciała tą drugą ) Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Na tych nagrodach wyraźnie widać piksele. Na miejscu Avatara wysłałabym wiadomość do Stabiego z prośbą o wykonanie jakieś ładnej nagrody. Polecam. Link do komentarza
Recommended Posts