Gość RainbowPat Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Czy jesteście aktywni sportowo? Pamiętajcie, że sport to zdrowie, więc uprawiajcie go jak najwięcej, bo w zdrowym ciele zdrowy duch. A ty jaki sport uprawiasz?Capsy ci się zatły. Naprawiłem. Następnym razem poleci warn. ~Mad MikeMały umysł to uporządkowany umysł. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Uprawiam wyszukiwanie głupich tematów i linkowanie ich na SB. A tak serio - jestem w klubie warcab stupolowych UKS Lokator Gniezno, graliśmy dzisiaj XII Turniej o Puchar Starszego Cechu, zająłem 19 miejsce na 22 uczestników Link do komentarza
Uczu Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) a jeśli ja nic nie robię to mogę to napisać? XD nie noo w sumie żyje więc coś robię Edytowano Grudzień 14, 2013 przez UczuMałeRudeDerpiątko Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Nie krzycz! Nie krzyyyyyyycz! Caps proszę. A tak do tematu: mimo niskiego wzrostu, to w szkole chętnie gram w siatkówkę i nieco mniej chętnie w kosza. Poza tym, to nic.... Nie, ja siedzę w domu i jestem no-life'm. ^^ Link do komentarza
Camed Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Temat akurat dla mnie, czyli dla nerda c: Dużo tego jest... - Piłka nożna - kiedy jest ciepło, praktycznie zawsze siedzę na okolicznym boisku. Wcześniej przez rok chodziłem do klubu "Piast" ale zaniechałem go poprzez... -Tenis stołowy- niestety musiałem zakończyć swą 4letnią karierę z powodu zuej szkoły ;-; Nie wyrabiałem się, tyle. Ale sam sport jest wspaniały. -Siatkówka - 3 lata w klasie sportowej o tym profilu, chyba więcej nie muszę mówić. 10 WF'ów tygodniowo mówi samo za siebie. Z racji mojego niezbyt okazałego wzrostu, jestem libero. I tak w reprezentacji szkoły :3 Link do komentarza
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 jazda konna, pole dance. Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Ja uprawiam Curling Ale bez efektów.... Link do komentarza
Polish_grass Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Pewnie, koszykówka jest na moim pierwszym miejscu ! Treningi z jednostką, bieganie. Brakuje tylko mi tatuażu na ramieniu z Luną Double Blast to podstawa Link do komentarza
Recommended Posts