LittleCasti Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) Witajcie, chcemy z koleżankami wyprawić urodziny jednej koleżance a jako że zostałem organizatorem a ona kocha kucyki pytam się was jakiej firmy mógłbym kupić farby do ciała i włosów gdyż mamy się przemalować za kucyki Ogólnie rzecz biorąc potrzebuje farby przynajmniej tyle żeby starczyło na włosy do kolan (takie posiadamy). Ja i koleżanki mamy blond więc tutaj nie problem. Wszyscy mamy jasną karnację skóry więc to też nie problem. Mam kilka firm, ale chciałbym się głębiej spytać jakie polecacie. Edytowano Grudzień 17, 2013 przez LittleCasti Link do komentarza
Polish_grass Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 (edytowany) Też tak bym chciał z jednej strony, z drugiej <facepalm> to do mnie nie pasuje, ale i tak bym chciał Btw. i tak kumple czekają już i arsenał "procentowy" Edytowano Grudzień 18, 2013 przez Polish_grass Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Grudzień 18, 2013 Share Napisano Grudzień 18, 2013 W niektórych sklepach kosmetycznych są dostępne już tak zwane karnawałowe farby jednodniowe. Zazwyczaj są w 2 wersjach - sprej i szampon. Farba nie wnika we włosy, przez co po kilku zwyczajnych myciach się spłukuje a dodatkowo nie jest szkodliwa dla włosów, co też jest na plus. 1 Link do komentarza
LittleCasti Napisano Grudzień 18, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2013 Myślałem coś o LaRich'e Directions tylko gdzieś tak od 250 do 500 ml żeby starczyło. A do ciała to nw gdzie w trójmieście dostane. Link do komentarza
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Z farb do ciała dużo ludzi poleca Snazaroo. Dostępne w Empikach i plastykach. Link do komentarza
Recommended Posts