trollface Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mam bloga i chce na nim tworzyć muzyke w klimatach mlp wydaje sie to głupi pomysł bo jest już pełno stron o muzyce fandomowej ale mi sie podoba tworzenie takiej muzyki ;C prosze o szczerą krytykę ;D przykladowe demo do podkladu "Last Christmas" (tematyka piosenki mialo byc krysztalowe imperium itp.) my crystal of my heart Love is in me i hear cry i wanna to feel it I gonna wait for lovely time my crystal of my heart We well got to love All live for believe In this moment I wants get love I gonna wait for lovely time In shining armor wants to protect you ... jeszcze reszty nie dokonczylem ;C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Rytm kompletnie nie zgadza się z melodią ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollface Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 ahh...melodie zawsze mozna zmienic ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Rytm kompletnie nie zgadza się z melodią ;p Zdecydowanie popieram Nie obraź, się, ale nawet taka osoba, jak ja, która na muzyce zna się średnio, uważa, że ten tekst jest po prostu do bani. CTRL + A --> Delete i pisz od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Zupełny brak rytmu, tak jak powiedzieli przedmówcy. Bardziej jednak razi mnie w oczy ten inglisz. Do czasu nauczenia się języka angielskiego, pisz po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) przykladowe demo do podkladu "Last Christmas""Last Christmas"?"Last Christmas"??"Last Christmas"???"Last Christmas"??? Ten utwór, który obrzydziły mi media zasługuje na: Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Nic dodać nic ująć. Nie pasuje do podkładu. I Angielski... totalna załamka. Najpierw spróbuj po polsku. I może skomponuj własną melodię. Będzie oryginalniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się