Gosutokage Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Sygnaturki ze starego forum: Sygnaturki na te forum: Oceniajcie i dawajcie rady dzięki, którym mogłabym poprawić swoje umiejętności graficzne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Powiem, że ładny, oryginalny i kolorowy styl Widać zmieszane kilka teksturek razem, ale to nie przeszkadza bo ładnie się wpasowują w tło. ;x Edytowano Grudzień 28, 2013 przez Dashek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 Dziękuję :3 W końcu uwielbiam TĘCZE *.* Jutro nowe sygnaturki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Oto nowe sygnaturki! :3 A teraz tło z poniaczem ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Czy przypadkiem w tle z HTF nie za dużo nawaliłaś moja siostro hejt? ●ω● Ogólnie sygny są o niebo lepsze niż np. ta co zrobiłaś mi pół roku temu Musiałam ●ω● Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 @UP wiem wtedy nie wtopiłam krwi XDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ok nowa sygna wkracza ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Powiem szczerzę jest naprawdę spoko! Choćbym chciał o niczym nie mogę się źle wypowiedzieć. Uważam że to kawał dobrej roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Powiem tak. -NIGDY nie łącz rzeczy realnych (mur) z rzeczami bajkowymi (pony) -Nie podoba mi się to pseudo-wtopienie. -Jak mogłaś z niej zroobić ducha? ;-; -Won z napisami. Koszmrnie wyszedł. Pozdrawiam, Twoja siostra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Macie dwa nowe cośki ;* Szkoda, że nie można zmienić nazwy tematu bo akurat te syngy zostały zrobione w Photo Shopie XD Oceniajciee~ ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Daj. Linka. Do. Tych. Serduszek. Szkoda że z włosami coś nie zrobiłaś. Czepiasz się moich świetlików, a sama nawaliłaś XD Ogółem wyszło ładnie B) Co do tej 2. to widzę pustkę, ale efekt fajny Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Te w photoshopie wyszły Ci na prawdę ładnie, ta z Dashie na murze już niezbyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Chyba się zakochałam...W FOTOSZOPIEE! Więc ekhem łapcie moje nowe sygny ;> Ostatnio mnie interesują kucyki muzyczne ^-^ Oceniajcieee 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Proszę. Podpisuj. Numerkami. Te. Sygny. Powiem tak. Ta pierwsza mi się nie podoba ze względu na dobranie kolorów. Lepsze byłoby srebrne tło. Coś mi jeszcze nie pasuje, ale nie wiem co... Podobają mi się te gitary... Daj teksturkę (i serduszka też od razu) Co do drugiej, jest nawet dobra. Tylko że znowu pustka. Dwie płyty, kuc i jakieś błyskawice. Tylko na tyle Cię stać? Tu zacytuję znienawidzoną przez nas osobę "Siedź nad tymi sygnami nieco dłużej" Pozdrawiam, Twoja siostra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nowe sygny o3o Vinyl PS + Gimp PS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Mówiłam podpisuj. Co do tej z cenzurką, to ona jest krzywo (chodzi mi o napis) Tło nieciekawe. Ta druga... to hmm... za dużo nawaliłaś, aż oczy bolą. Poprawiłabyś róże, aby nie była tak oczo... jaskrawa. Za dużo kolorów. Teksturek tu tyle... zdecyduj się albo -brokat -płatki róż -kreski gdyby były dwa to jeszcze fajnie, a tak to tylko popsułaś sygne. Suma sumarum, albo za dużo nawalisz, albo za mało Pozdrawiam, twoja siostra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Khehehe ;> Postarałam się zrobić w takim FIRE stylu XDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Więcej jaskrawości~ Powiem szczerze że nieco za ciemna, ale ujdzie. Po co ten piorun?! Nie mogłaś więcej ognia? I po co znowu "wiaterek" + świetliki + moja teksturka? Czyli znowu nietrafione|nawalone. Jak chcesz to mogę Ci wysłać jeszcze kilka teksturek. Co ty na to? Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 @UP jak chcesz bo ja nie zapisuję texturek na kompie więc musiałabyś mi dać linki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Na chwilę obecną podobają mi się najbardziej sygny z Octavią, Vinyl i Spitfire. Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Najbardziej spodobały mi się pierwsze sygnatury, oraz te dwie z Vinyl i Octavią Naprawdę świetne, nie da się powiedzieć, że są brzydkie. Za to ta Rainbow przy murze, nie obraź się, ale nie za bardzo wyszła. A co do Spitfire to od razu pomyślałam, że musiało by być trochę jaśniejsze, bo ona to "ognista" klacz, a sygnatura jak za mgłą. Po za tym chciałam spytać, robisz na zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) @Up jeśli ktoś mnie poprosi lub moją siostrę Hejt Tsukumi,lub tematy Request ;> Oto dwie nowe sygnaturki: Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Gosutokage 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Najnowsze sygny są boskie. Powiem szczerze, że odwaliłaś kawał dobrej roboty. Te motylki to jakaś teksturka? (I daj tę teksturkę jeszcze z takimi niteczkami czy cuś XD) Dobrze robisz, że znowu tworzysz ciemne sygnaturki B) Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nowe sygny! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 I znowu wracamy do jaskrawości~ Luna Ci nie wyszła. Za dużo nawaliłaś. A ta pierwsza pusta i źle dobrałaś kolory. Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts