MrocznyNieznajomy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Cześć! Na tym forum byłem już zarejestrowany od ponad roku, jednak postanowiłem zmienić nick, założyć nowe konto i trochę bardziej zaangażować się w życie forum :-) Zacznę od kilku słów na mój temat. Mam 15 lat (16 za kilka dni). Niestety chodzę do tej szkoły z niechlubną sławą znaną jako gimbaza, jednak jeszcze parę miesięcy i się w końcu z niej wyrwę. Nie jestem do końca pewien czy mogę nazywać się pełnoprawnym "Bronym" jednak obejrzałem wszystkie odcinki naszych ulubionych kuców, a na bieżąco śledzę serial od zakończenia 2 sezonu. Interesuję się grami komputerowymi, astronomią, rysowaniem oraz amatorską pirotechniką. Wyprzedzając standardowy post moderatora Kruczka: Tak, mam w pełni sprawny mózg gotowy do działania ;-) Cóż, mam nadzieję, że zostanę na tym forum jak najdłużej :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj na forum M(h)roczny. Baw się ,,dobrze". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Siemano! Fajne zainteresowania, a już się bałam że powiesz "astrologia", ale nie- porządny człek z ciebie i jeszcze pirotechnika do tego. Najs. Powinnam się tym w końcu zainteresować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 O, Kruczkowi chlebek zabiera, znaczy porządny człowiek xD Witaj na forum, baw się dobrze. Masz tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxika podąża na forum ^^ Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Siemka witaj w skromnych progach też jestem nowa tutaj zawsze możesz czuć się jak u siebie w domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj w internetach opanowanych przez koty kucyki rzecz jasna. Czuj się jak u siebie, ale lepiej nie do końca jak w domu. Bo będziesz miał inną karę niż w domu... A tak w ogóle, witamy ponownie. Bo napisałeś, że tylko zmieniłeś nick, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrocznyNieznajomy Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Witaj w internetach opanowanych przez koty kucyki rzecz jasna. Czuj się jak u siebie, ale lepiej nie do końca jak w domu. Bo będziesz miał inną karę niż w domu... A tak w ogóle, witamy ponownie. Bo napisałeś, że tylko zmieniłeś nick, prawda? Tak :-) Stare konto miałem już od roku jednak praktycznie wcale go nie używałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Witam dumnego posiadacza Wielkiego Jebediaha Kermana w avatarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Błogosławię i pozytywnego roku nowego życzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się