Wolf0507 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Fallen Earth czyli moje ulubione MMORPG. To tak.Gra się zaczyna i dowiadujemy się ,że jesteśmy jednym z klonów utworzonym chyba ,aby zaludnić ziemię wyniszczoną jakimiś chemikaliami i bronią jądrową.Grafika nie jest najlepsza,interfejs skomplikowany ,ale łatwy (według mnie) do ogarnięcia.Ostatnio był też spory update.98% przedmiotów dostępnych w grze ( w tym broni jedzenia,trucizn i wgl.) możemy sami zrobić.Gra jest do pobrania na steam od jakiegoś już czasu jednak ja mam wersję jeszcze sprzed wydania ma steamie.Ale utworzyłem postać na steamie i przeniosłem(pocztą,która jest w grze) itemki.Świat w Fallen Earth jest ogromny.Był filmik co jakiś ktoś przejeżdżał najszybszym w grze motorem przez 1sektor w grze z chyba 15 i zajęło mu to 30-40 min.Lvle się wbija trochę ciężko.Gra jest idealna do grania z przyjaciółmi z listy znajomych steam lub z klanu.Takie wypady po 10-20 osób na bossa są naprawdę fajne.W grze można przełączać między widokiem pierwszoosobowym ,a trzecioosobowym. Gra oczywiście jest już dużo lepsza od ,,tej'' pokazanej na filmiku.Zapraszam do grania. Mój steam: Tommygun101208 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Też gram w tą gre. Mój steam to Wiej007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Również miałem styczność z tą grą, ale na razie nie chce mi się do niej wracać, a mój nick steam to Pawlex[PL] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Interfejs skomplikowany, ale łatwy, heh. Widzę MMO, które nie jest fantasy - wchodzę w to. O ile nie waży dużo i jest darmowe a pacze nie wychodzą za często. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 3, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Pacze wychodzą średnio często ,ale ważą max 100-50 mb.Gra cuuudowna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 farmen earth ... grind grind grind grind gralem ze znajomymi i po jakims czasie mocno sie nudzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 O ile jest darmowe. Tego dalej nie wiem. Oświeć mnie, jeśli łaska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Gra darmowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 lepiej byscie pograli w dnd online Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Dobra.Stworzyłem klan The SCP Foundation ,nazwa pasuje chyba nawet do gry.Musi dołączyć w ciągu 10 dni 10 osób bo klan się usunie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts