LenaPL Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Cześć ^^ Nazywam się Lena i chciałabym pokazać wam mój pierwszy rysunek Promarkerami Jest to PIERWSZY RYSUNEK, więc proszę o wyrozumiałość, bo wiem, że nie jest staranny. Jest to urodzinowy prezent dla mojej przyjaciółki - Avalon :3 Mam nadzieję, że wam się spodoba. Pozdrawiam i miłego dnia życzę ^_^ /Lena 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Jest świetny, niestety nie mogę się zbyt przyjrzeć, iż obrazek jest trochę mały :\ A no dobra już kliknęłam na obrazka i widzę lepiej. Jest przecudny, a obrazek na pewno jej się spodoba Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jest świetny, niestety nie mogę się zbyt przyjrzeć, iż obrazek jest trochę mały :\ Trzeba na niego kliknąć A co do obrazka to niezły choć sam nie znam sie na rysowaniu xD Wole szkicować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Ogólnie wygląda dobrze., naprawdę. Bardzo podoba mi się cieniowanie oraz niebieskie obramowanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 mój pierwszy rysunek mój pierwszy rysunek mój pierwszy rysunek mój pierwszy rysunek Czy ty sobie żartujesz?To jest, to jest, to jest cudne! Nie chce mi się wierzyć, że rysowałaś po raz pierwszy. Załóż Deviantarta, od dziś jestem twoim fanem. A, no i powiedz swojej przyjaciólce Avalon, że ma najlepszą przyjaciólkę na świecie. Sam kcem taki rysunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenaPL Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Witam, ponownie. Chciałabym znów zaprezentować wam mój następny rysunek, który mam nadzieję, że też się wam spodoba ^^ Z góry dziękuję użytkownikom, którzy neutralnie komentowali moją poprzednią pracę Bardzo dziękuję A co do rysunku... jest to prezent dla mojej najlepszej przyjaciółki - Julki c: mój pierwszy rysunek mój pierwszy rysunek mój pierwszy rysunek Czy ty sobie żartujesz?To jest, to jest, to jest cudne! Nie chce mi się wierzyć, że rysowałaś po raz pierwszy. Załóż Deviantarta, od dziś jestem twoim fanem. A, no i powiedz swojej przyjaciólce Avalon, że ma najlepszą przyjaciólkę na świecie. Sam kcem taki rysunek.Jest to mój pierwszy rysunek promarkerami ^^ Ogólnie to chyba moja 30 praca Mam DeviantART'a http://mlppolska.pl/uploads/emoticons/default_happy.png' alt=':)'> http://lenaplstudio.deviantart.com/ Tu masz link ^^ (nie uznawaj tego za reklamę) I dziękuję za Twoją opinię :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Nie zakładamy oddzielnego tematu dla każdego rysunku. W jednym temacie dajemy swoje prace, aby nie było spamu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Rysunek ładny, ale lepiej zrób jeden temat tak jak radzi ci "Celly ", ponieważ za spam są punkty ostrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Śliczności, nic dodać, nic ująć, masz świetny styl I podpisuję się pod zdaniem Celly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts