Littlepip Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Szukałem jakiś informacji na forum, ale nie znalazłem. Są w Radomiu jacyś zorganizowani Bronies? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Znalazłem tylko to:https://www.facebook.com/pages/BroniesRadom/245072262246421?fref=ts Jak widać zdarzają się spore przerwy w aktywności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Akurat w niedzielę mam być w Radomiu i chciałem się zorientować jak wygląda kondycja w tym mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 8, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2014 Myślałem, że jednak jest tam jakaś aktywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Ja mieszkam w Radomiu i nigdy nie spotkałem innych bronies. Więc jeśli takowi jeszcze istnieją to nigdzie się nie wychylają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ja mieszkam w Radomiu i nigdy nie spotkałem innych bronies. Więc jeśli takowi jeszcze istnieją to nigdzie się nie wychylają... To że nie spotkałeś, nie znaczy że nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 To że nie spotkałeś, nie znaczy że nie ma Ja nie twierdzę że nie ma, bo jednak Radom jest trochę za dużym miastem by było całkowicie ,,odizolowane'' od kuców, ale jednak coś w tym jest że ten temat stoi już ponad miesiąc i nie widać postów tłumu Radomian którzy chcieliby udowodnić że jednak ,,istnieją'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Ja nie twierdzę że nie ma, bo jednak Radom jest trochę za dużym miastem by było całkowicie ,,odizolowane'' od kuców, ale jednak coś w tym jest że ten temat stoi już ponad miesiąc i nie widać postów tłumu Radomian którzy chcieliby udowodnić że jednak ,,istnieją'' Bo niestety dla niektórych Radom to "stan umysłu", co jest śmieszne, żałosne i mało zabawne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Jest nas paru w Radomiu, ale po długim czasie nie widzenia nowych twarzy postanowiliśmy nasze "ponymeety" przekształcić na co tygodniowe sesje rpg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikaze Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Też jestem z Radomia. Widzę że jest nas paru, sesje RPG też brzmią nieźle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Bo niestety dla niektórych Radom to "stan umysłu", co jest śmieszne, żałosne i mało zabawne. No widzisz. Dla ciebie to mało zabawne, a ja mam z tego największą polewkę Zresztą nie bez przyczyny mam w sygnaturze naszą jedyną bohaterkę, która rozsławiła Radom na całą Polskę, i z której wszyscy Radomianie mogą być ,,dumni'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaminson Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 A osobniki z Kozienic się jeszcze wliczają? Czy raczej zbyt daleko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ja jestem z Radomia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Nie spotkałam dotychczas u mnie w mieście żadnych Bronies, ale u mnie w szkole słyszałam rozmowę takich chłopaków z gimnazjum mówili coś o RD, a jedna dziewczyna miała bluzkę z kucykami, widzę, że niektórzy piszą, że są z Radomia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Kto jest za zorganizowaniem ponymeeta w radomiu?Z tego co widzę byłoby nas kilkoro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się