M.a.b Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Wszystko masz w opcjach gry, tylko musisz wejść i ustawić czy to klawę czy pada i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Gdzie można to pobrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 http://www.equestriadaily.com/2014/02/fighting-is-magic-tribute-edition.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ja pobieram... Być może kiedyś zagramy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ja nadal czekam na porządnego sparring partnera. Może kiedyś się go doczekam, a na razie - do zobaczenia na MLK, o ile będzie turniej! Mab aka Abba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Mab... Jak się nauczę grać i wszystko ogarnę, to będziemy mogli kiedyś pograć ^^ MLK? Turniej? Opowiadać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Co roku był, lecz tym razem nie ma żadnych informacji. Przeważnie organizował to TK, lecz zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Ja nie ogarniam za bardzo klawiszy ale gra z drugą osoba jest chyba najlepsza, a właśnie można jakoś odblokowywać postaci? jak wiecie to napiszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts