Aretra Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Witajcie w tej zacnej dyskusji! Postanowiłam poruszyć temat o Cutie Mark'u naszej szarawej koleżanki.. Tak więc, co on może oznaczać? Co może być największym talentem Derpy? Znana jest z bycia listonoszką, ale czy to na pewno zamyka jej umiejętności? Niestety, jak chce komuś pomóc, wychodzi na niepowodzenie dla niej i dla drugiej osoby. Więc, co mogą oznaczać bańki, prócz ich puszczania? Ma ktoś jakiś ciekawy pomysł co do znaczka naszej kochanej listonoszki? Czekamy na Wasze sugestie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Tak jak Rainbow Dash ; ) kiedyś pisała.. Mimo, że jest świrnięta i troszkę dziwna, unosi się w powietrzu delikatnie jak parę baniek mydlanych, po za tym lecą one w różną stronę, tak jak jej oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Bardzo trudno powiedzieć... zgadzam się z Cass z jej teorią ale... musze też napisać swoją ;> Wiadomo, listonoszka... ale ja w tym nie widze powiązania. Odsuwając temat zawodu, może chodzi oto, że jest jak bąbelki, jeden drobny zły ruch i... niszczy się wszystko. Ale też pozostaje jedno pytanie. Jak dostała tego CM? Może poprostu tak jak napisałem wyżej, zrobiła jeden drobny zły ruch i... TRACH!! Wszystko dookoła runęło. Jej talent to rozruba! Czego nie dotknie, niszczy się jak bąbelek! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Moim zdaniem znaczek Derpy oznacza jej kruchą osobowość. Chodzi mi o to, że wystarczy jedno źle dobrane słowo i... BOOM!!! Tragedia gwarantowana. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Czerwiec 4, 2015 Share Napisano Czerwiec 4, 2015 Chociaż myślę, że historia CM Derpy może być dużo ciekawsze. Fajnie to było przedstawiono w Bubbles. Dzięmki za podlinkowanie, bardzo ciekawe. Mi się tylko nie za bardzo w nim podobało pkazanie Derpy jako opóźnionej, moim zdaniem ona poprostu ma zeza i jest nie zdarna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts