Sosna Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Witam wszystkich! Jury w składzie: - Sosna - Aretra - Tarreth Wybrało zwycięzcę konkursu świątecznego. Jako, że zgłosiły się tylko trzy osoby zostanie przyznane tylko wyróżnienie, które zdobyła Rainbow Dash ; ) Oto jej praca: Prace nadesłali także : drotkat oraz Soli zwany także Mirmiłem uważajcie, jak będziecie to otwierać, bo może wam wypalić gały Ostrzegałem Link do komentarza
Cassidy Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 uważajcie, jak będziecie to otwierać, bo może wam wypalić gały Ostrzegałem Następnym razem cię posłucham... ;_; A, i gratulację wszystkim zwycięzcą, a zwłaszcza pierwszemu zajętemu miejscu i drugiemu, i czwartemu o ile w ogóle było.. Skoro 3 było.. Nie ważne jakie, ale gratki wszystkim. Link do komentarza
Secretive Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 A mogłam się zgłosić... Ale i tak gratuluję zwycięzcom, szczególnie za te cudowne prace, które przysłali za to, że zdołali podjąć ten trud, by wystartować w konkursie, gdyż innym LEPSZYM rysownikom się nie chciało. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Magiczna, wiem, że nie umiem rysować i że są 1000 razy lepsi ode mnie. Jednak tak podkreśliłaś to ''LEPSZYM'', że aż mi się przykro zrobiło :<. Nie z tego powodu, że są lepsi, tylko z tego, że poczułam jak bym według ciebie to ja robiła najgorzej ze wszystkich... Ps: Bardzo dziękuję za wyróżnienie. Link do komentarza
drotkat Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Rainbow Dash ; ) jasne że umiesz rysować! Twój rysunek w 100% zasłużył na nagrodę a skoro Magiczna jest LEPSZA to ciekawe dlaczego wygrała mniej konkursów od cb.. ;D I gratuluję wszystkim^^ Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 18, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2014 Dobra jedna sprawa... Magiczna skoro sądzisz, że lepszym się nie chciało to może następnym razem sama spróbujesz coś narysować? W sumie to krytykować jest łatwo a samemu zgłosić się nie chciało prawda? inna sprawa jest taka, że jestem wdzięczny, że ktokolwiek w ogóle zauważył ten konkurs i wziął w nim udział. Jeszcze inna sprawa jest taka, że pomimo starań dział jest mało popularny i konkurs mógł umknąć uwadze większości, więc tym bardziej jestem wdzięczny Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 2, 2014 Autor Share Napisano Marzec 2, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum Link do komentarza
Recommended Posts