Khornel Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Hej, Ma ktoś jakiś kontakt , artystami i animatorami z kraju i zza granicy, by podrzucić im pomysł remake'u G1 w szacie graficznej G4? Co sami sądzicie o pomyśle odtworzenia starych części jako G4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Nikt się na to nie będzie pisać - zrobienie takiego "Double Rainboom" trwało długo, ze kilka miesięcy. Produkcja całej serii zajęłaby lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slashwing Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jeżeli uda się zrobić Escape from Midnight Castle i Escape from Catrina, to jestem całkowicie za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Mówiąc krótko: to są marzenia ściętej głowy. Nie ma mowy, aby ktokolwiek chciał poświęcić sporą część swojego wolneo czasu, aby sprawić by jakikolwiek odcinek stworzyć od nowa. Nie mówiąc nawet o pełnej serii. Możesz natomiast poszukać kogoś chętnego, kto by "przekonwertował" 2-3 minutowy fragment. Na więcej niestety nie ma co liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Jakby udało mi się znaleźć DUŻO czasu... i oczywiście nie mam na myśli całej serii, bo animacja wymaga WIELE czasu i poświęcenia, jedna sekunda wymaga zwykle ok 12-20 osobnych rysunków...i bardziej jak już się zajmuje animacja to nie wektorową a tą bardziej tradycyjną więc spod mojej ręki wyszło by raczej na odwrót czyli G4 w stylu G1. Aktualnie mam też zbyt wiele innych rzeczy na głowie ,muszę zarabiać. Chyba że moja praca nad tą animacją miałaby mi jakieś fundusze skołować Edytowano Luty 8, 2014 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się