AskMint Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Tak sb przeglądałam te forum i nadziałam się na ten wątek więc myślę -czemu by nie założyć sb też tu tematu ? - Prosiłabym bez hejtów ja nie umiem zbyt rysować dopiero się uczę ;/ Celestia to tak bardziej na jesień Twili w sukni na galę Pinkie w stroju na galę Tak wiem nie widać ust zbyt dobrze Aj w stroju na galę :yHRvV: Twilight kilka razy (rysowane suchymi pastelami więc trochę rozmazane ) Ranbow też pastelami trochę rozmazana + Tak na koniec google :3 Oceniajcie,poprawiajcie, ale proszę bez hejtów Ps Można dodawać też nie kucykowe prace ? Bo mam kilka takich fajnych nawet Edytowano Styczeń 22, 2014 przez AskMint 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Jak na pierwsze rysunki to mogą być. Mocno u ciebie kuleją proporcję , ale tego da się wyuczyć . Mimo to masz fajny styl. Natomiast bardzo podobają mi się humanizację .http://www.fge.com.pl/2012/08/jak-rysowac-kucyki.html - tutaj masz wszystkie poradniki jakie znam . A tutaj samouczek z którego ja tez często korzystam. Powodzenia i czekam na kolejne prace. Edytowano Styczeń 23, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jako że nie jestem jakimś wyśmienitym artystą ręcznym więc niestety nie dam Ci jakiś szczególnych rad, lecz napiszę co mi się podobało, a co nie. Będziesz to mogła uznać jako charakter aprobaty Zacznijmy od tego co mi spasowało. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się praca z Twilight na śniegu, ta po lewej stronie strony. Tak samo te dwie Twilight też mi się podobają, mają taki specyficzny, ładny styl. Rainbow troszeczkę za długie nogi, a Celestia skrzydła. No tak jak mówiłem. Profesjonalych rad niestety nie potrafię Ci dać, lecz napisałem co mi się podobało, a co nie. Mam nadzieję, że narysujesz jeszcze coś tymi pastelami, bo to według mnie wygląda pięknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie, no, rysunki spoko. Najbardziej podobali mi się ludzie i ich stroje. Zrób, proszę, jeszcze Rarcię i Flutterkę, a także, no i jakby inaczej Rainbow. Wychodzą Ci cudownie. Czego nie można powiedzić o kucach, lecz kilka miesięcy i będą naprawdę dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Jak na pierwsze rysunki to mogą być. Mocno u ciebie kuleją proporcję , ale tego da się wyuczyć . Mimo to masz fajny styl. Natomiast bardzo podobają mi się humanizację . Jeśli chodzi o proporcje to już mam tak wyuczone. Po prostu lubię jak kucyk ma mniejszy pyszczek wielkie skrzydła długie kopytka i dłuższy tłów. Jakoś mi się to tak już wyrobiło Nigdy nie korzystałam z samouczków po prostu pewnego dnia znalazłam taki fajny arcik i chciałam se go narysować xD I tak jakoś wyszło poźniej. Patrzę na obrazek i rysuję A co rysowania to nie moje 1 rysunki Rysuję już od dłuższego czasu a te prace są najnowsze Jako że nie jestem jakimś wyśmienitym artystą ręcznym więc niestety nie dam Ci jakiś szczególnych rad, lecz napiszę co mi się podobało, a co nie. Będziesz to mogła uznać jako charakter aprobaty Zacznijmy od tego co mi spasowało. Bardzo, ale to bardzo podoba mi się praca z Twilight na śniegu, ta po lewej stronie strony. Tak samo te dwie Twilight też mi się podobają, mają taki specyficzny, ładny styl. Rainbow troszeczkę za długie nogi, a Celestia skrzydła. No tak jak mówiłem. Profesjonalych rad niestety nie potrafię Ci dać, lecz napisałem co mi się podobało, a co nie. Mam nadzieję, że narysujesz jeszcze coś tymi pastelami, bo to według mnie wygląda pięknie Jeśli chodzi o pastele to podaj jakiś przykład to mogę ci go narysować Nie, no, rysunki spoko. Najbardziej podobali mi się ludzie i ich stroje. Zrób, proszę, jeszcze Rarcię i Flutterkę, a także, no i jakby inaczej Rainbow. Wychodzą Ci cudownie. Czego nie można powiedzić o kucach, lecz kilka miesięcy i będą naprawdę dobre. Do Rarity i Rainbow już mam poprawione kontury a do Shy mam szkic. Oprócz tego mam jeszcze Cadance w takim stroju Dzięki za wszystkie opinie jak narazie +Derpy też dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) Jeśli chodzi o pastele to podaj jakiś przykład to mogę ci go narysować O to super Jeśli możesz i byś miała czas to proszę narysuj tymi pastelami taką Fluttershy jaka jest u mnie na avku Edytowano Styczeń 25, 2014 przez Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 O to super Jeśli możesz i byś miała czas to proszę narysuj tymi pastelami taką Fluttershy jaka jest u mnie na avku Okej już rysuję jak zdążę to wieczorem będzie Kolejne rysunki Moje 2 oc Tia-rysowane do fanficka Teatralnie moja OC Nie wiem co mnie naszło xD To jak narazie wszystkie Oceniajcię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Śliczne! Najbardziej spodobały mi się Applejack i Pinkie pie w strojach galowych w humanizacji. Śliczne Natomiast z kucyków.. Najbardziej spodobał mi się obrazek Twilight nr. 2 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Skomentowałabym więcej, ale zabrałam się za generalny przegląd tematów rysunkowych, więc jak na razie tylko dwie rzeczy. Ostatni rysunek: kuce nie zginają tak przednich kopytek. Poprzyglądaj się artom ze zgiętymi przednimi kopytkami i załap zasadę c; Humanizacje w sukienkach z gali są śliczne, bardzo mi się podoba styl twarzy c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Dawwnooo mnie tu nie było Niezbt miałam czas na rysowanie więc dodam kilka proac ktore narysowałam kiedys Kilka nowosci Niektóre z prac są wzorowane na orginalnych artach ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 w pastelkach strasznie paluchy odbijasz. Łapkami rozmazujesz? Bo takie niedokładne są... spróbuj paleczki do ucha np Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 w pastelkach strasznie paluchy odbijasz. Łapkami rozmazujesz? Bo takie niedokładne są... spróbuj paleczki do ucha np Rozmazuję patyczkami ale czasem łapnę palcem i mam ślady ;__; na dodatek strasznie mi się rozmazują całą teczkę mam w kolorach ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Rozmazuję patyczkami ale czasem łapnę palcem i mam ślady ;__; na dodatek strasznie mi się rozmazują całą teczkę mam w kolorach ;__; to wkładaj kazdy rysunek w osobna koszulkę. No i za żadne skarby paluchów, szczególnie tłustych do pracy nie dokładaj bo to wygląda strasznie nieestetycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Widzę, że im nowsze prace tym lepiej ci wychodzą :3 Oby tak dalej bo ogólnie styl masz ładny tylko proporcje kuleją, ale to zmora wielu, wielu młodych artystów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Dawwnooo mnie tu nie było Niezbt miałam czas na rysowanie więc dodam kilka proac ktore narysowałam kiedys Patrzę na te obrazki i tak. 1 - Jakie cudo! Masz śliczny styl, ta grzywa i kopytka. 2- Też piękne, bardzo się poprawiłaś ^^ 3- Większość właśnie oko rysuje najlepiej, ale ty to rysujesz najlepiej lepiej. Czekam na kolejne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 to oko nie bardzo jest... Rzęsy trójkątne ale w ogóle kształt oczka nie wyszedł... Źrenica nie jest na środku, okrąg jakiś taki koślady... no nie, bardzo nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AskMint Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Oahyo wszystkim! ^^. Z racji tego że ostatni post tutaj jest prawie z początku lutego chcę zrobic tu małe porządki ^^. Miałam ostatnio nie małe problemy z internetem :') Wyszło na to że miałam coś około 2 gb na miesiąc więc raczej nic nie mogłam robić na kompie :'). Na szczęscie wszystko wróciło do normy więc spokojnie mogę znowu surfować po internetach^^.A więc przy okazji dodaję parę nowych prac :3 Z chcęcią przyjmę każdą radę (: Z góry przepraszam za bardzo słabą jakość ale to jest właśnie mój super telefon .-. Trochę mało jakoś kucyków ale nadrobię to '-' Za wszystkie komentarze arigato ^^. Przyjmuję uzasadnioną krytykę Sayonara ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts