Selejdii Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Pierwszy wiersz jaki napisałam. Spodziewam się złej opinii o tym, ale... Sprawdzę xD PS. Płaczący Sombra jest słodki https://docs.google....dit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 No nawet spoko wierszyk jak to tak nazwać Nie wiem co mam napisać. Spoko mi się podobał i wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Uwierz mi, kiedy zobaczyłam że ktoś dał swoją opinię, bałam się wejść do tego tematu xD Ale bardzo się cieszę że ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Raz trym jest, raz go nie ma :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Ale rytm wychodził mi przypadkowo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Brak dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts