Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Gdy wędrowała po internecie natknęłam się na pewien obrazek, który bardzo mi się spodobał. Zaczął się on pojawiać też na Facebooku w różnych miejscach i mam nadzieję, że wiele osób będzie to świętować! Nwm jak wy, ja świętuje ^^ 2 Link do komentarza
Skylen Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 I approve! Zacny pomysł, popieram i przyłączam się do świętowania. Jeśli można spytać, wiesz może dlaczego wybrano akurat tę datę? Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 Co do daty to nie mam pojęcia, ale ciesze się, że ja i kumpela będziemy świętować. Link do komentarza
Secretive Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 1 marca jest zajęty. Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych i Ostatnia Sobota Karnawału, a także Międzynarodowy Dzień Walki Przeciw Zbrojeniom Atomowym. Lecz jeszcze jedno święto by się przydało: Narodowy Dzień Czczenia Kucyka Imienia Derpy Hooves. I od razu pasuje do reszty. Link do komentarza
Artem Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) To święto już było, wcześnie się skapnęłaś za przeproszeniem ;P Już mieliśmy dzień Derpy na forum, każdy o tym wie ;P *tak tej daty każdego roku ;x Edytowano Luty 3, 2014 przez Dashek Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jak fajnie! Odkryłam to rok temu ale co tam . Już się nie mogę doczekać! Nie wiem jak wy ale ja świętuję Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Wiem, że było rok temu, nie było mnie wtedy na forum, ale o tym słyszałam, ale chciałam przypomnieć każdemu by nie zapomniał o szarawej klaczy Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 jJa z pewnością bęe świętował dzień Derpy powiem, że moje oczy świętują nawet co dzień (szczególnie prawe lubi depować) Link do komentarza
Recommended Posts