Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Powiem tyle, że talentu wielkiego nie mam. Oceniajcie tak jak myślicie. Lubię jak ktoś jest szczery. Nawet przytłaczające słowa, nie są przeszkodą. Piszcie prosto z mostu... Edytowano Luty 4, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Wiesz, powinnaś się zająć rysowaniem kucyków i ptaków.. Ta papuga mnie po prostu rozwaliła, nawet jakbym mocno ćwiczyła tobym nigdy takiej nie narysowała...A kucyki? One mnie jeszcze bardziej rozwaliły, naprawdę, masz talent dziewczyno, oby tak dalej :3 (I nie chce słyszeć że ci się swoje rysunki nie podobają xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Autor Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Schlebiasz mi. ^^ O jakiś staroć się trafił ^^ Edytowano Luty 4, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 dlaczego to się tak jakos nieładnie rozmazuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 dlaczego to się tak jakos nieładnie rozmazuje? Pewnie coś ze skanerem się dzieje. Bo na żywo wygląda o wiele lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Ok. Czas coś dodać co nie ? Zaskroniec zwyczajny Wąż Po lewej z roku 2012 po prawej z 2014.02.15 Taki tam mój gryf To co wydarzyło się 1000 lat wcześniej Rit, Inc. Takie coś Nudy na Religii What ? Czapla Biała Czapla Siwa Nightmare Moon i Celestia Maskonur Łabędź Niemy Goryczka Klusjusza Goryczka Trojeściowa Szafran Spiski Flaming Sokół Wędrowny Hoacyn Kwezal Herbowy Żołna Kobuz ??? ??? Jak na razie to tyle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 22, 2014 Autor Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Żyje ktoś ?? 1.Samotnia Pinkameny [Konkurs] 2.Rita waterfall 3.Bulwar of Broken Dream 4.He needs peace ... 5. Cuz this is the story... 6. Gallop 7. It was at one time differently Art. 3 Inspirowany ---> Art. 5 -//- ----> Art. 7 -//- ----> Edytowano Luty 22, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Nie żeby coś, ale zwierzątka to są po prostu śliczne :* Najlepiej idzie ci rysowanie węży i ptaków, z tego co widzę to Scoda Octavia była by z ciebie dumna, ten Maskonur jest wspaniale narysowany ^^ , A w drugiej kolejności podobał mi się najbardziej obrazek nr. 5 w ostatnim poście. Czekam na więcej obrazków, a najbardziej ze zwierzętami. Spróbowałabyś wilka i szopa? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 22, 2014 Autor Share Napisano Luty 22, 2014 Spróbowałabyś wilka i szopa? ^^ Hm... Wiem, że łapy psowatych zbytnio mi nie wychodzą. Ale spróbuję. Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Ptaki wychodzą ci wprost wspaniale. Ja takie narysowałabym tylko patrząc na gotowca. Cudne są ^^ Tak samo cudne jest to gadowate coś a'la smok bez skrzydeł i z włosami. Te łapy takie piękne...~ A jeśli chodzi o kucyki. Są ładne. Widać, że idziesz dobrą drogą, ale musisz popracować nad proporcjami. Poza tym nogi rysujesz im trochę zbyt gumowe, że tak to nazwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Miałam narysować, tego wilka i szopa. Lecz po prostu zapomniałam. Alę na pewno będzie ^^ 1. Sketch I 2. Sketch II 3. Scar 4. Are you happy 5. Lion avatar 6. Le Sombra 7. Rita 8. I alicorn 9. Rit 10. Dragon Air 11. Go ! 12. Flaming Edytowano Marzec 9, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Spoilery się nie otwierają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Spoilery się nie otwierają... A sprawdź teraz. Mi się wcześniej i teraz otwierają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Ahoj. 1. Adopt 2. Fox. 3. Horwse. 4. Lew. 5. Syreno-kucyk. 6. Wolf. 7. Zefirek 8.Star Darkness. 9. Rodzinka 10. Rita Dragon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 jak juz robisz kontury to niech to będzie dopracowane, dokładne, za jednym pociągnięciem a nie taka przerywana krecha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 1. Derpy. Moim zdaniem, zbyt wielka głowa. I dziwnie ułożone nogi xD 2. Doctor Whooves. Jak na obrazie. Zbyt gruba tylna lewa noga. 3. Siedzący smok. Tylne nogi do bani 4. Doctor and Derpy. 5. Galaxies w wydaniu oryginalnym. Smoczym. 6. Pomóż Mi. 7. Nigdy. 8. Cheese Sandwitch. Czemu mi to z pyska przypomina wilka? 9. Comet. 10. Assassin's Creed II. 11. The forces of darkness. 12. True Colours. Inspiracja http://www.tekstowo.pl/piosenka,glee_cast,true_colors.html 13. Galaxies. W postaci kucyka. 14. Road. 15. Race. 16. War? Feniksy mi się nie udały. :( Nawet ich nie komentujcie. Proszę :pinkielol: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darketka Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Ciekawy sposób rysowania kucykowej "twarzy". Twoje kuce mają bardziej realistyczną anatomię niż te serialowe, jeśli to zamierzony efekt to nic tylko pracuj dalej nad swoim własnym stylem. Tylko no właśnie, wszystkie te prace wydają mi się bardziej szkicami niż skończnonymi pracami. To zrozumiałe, że to też sposób treningu i nauki rysowania, ale raz na jakiś czas spróbuj przyłożyć się bardziej do jednego konkretnego rysunku. Poświęć więcej czasu, przyłóż się i stwórz kompletny rysunek, nawet szkic, byle skończony i dopracowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) 1. Ara. 2. Flaming. 3. Za Equestrie. 4. Jajo. 5. Nie poddaj się. 6. Wąż. 7. What? 8. Stuard Still. Wiem mam błąd w imieniu. Z pytaniem o to oko to wyjaśnię kiedy indziej. 9. Road 2. 10. Ptaszek. 11. Model. 12. Łabędź. 13. Mamo? 14.Biegnij. Brzydka ta tylna noga.. 15. Layra. 16. Duch. Tak, jej mama teraz to duch. 17. Boyfriend. 18. NIE! 19. Strong. 20. Up up. Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Za duże głowy i za krótkie oraz za grube szyje. Źle zaznaczone partie mięśni szyi. Pęciny są za strome, podobnie jak kopyta. Nogi końskie mają inny kształt, te są za patykowate. Brakuje wyraźnie zaznaczone łopatki. Niedokładne kolorowanie, niezmazany ołówek wygląda brzydko. Zastąp go tuszem, albo kredkami. Grzywom i ogonom brakuje objętości.Zalamują się pod dziwnymi kątami. Fajna Fluttershy. Styl masz ciekawy, musisz go dopracować tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 1. Głowa konia szkic. 2. Głowa konia tatuaż. 3. Wilk. 4. HTTYD 5. Drzewcio Drzewko. 6. Unicorn. 7. Wilk ze skrzydłami. 8.Smok. 9.Spirit. 10. Zecora. 11. Chrysalis. 12. Maud Pie. 13. Fluttershy. 14. Celestia. 15. Luna. 16. Rarity. 17. Za słabą jakość jakiś obrazów przepraszam. Ale gdy skanuję to kolory mi blakną. :( Jutro reszta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się