War Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Doh. Folder Roboczy pokryła kilometrowa warstwa kurzu... Zetharielu, GG mam w profilu, napisz. Ewentualnie mógłbym robić tekstury, blenderów nie ogarniam. Kiedyś chciałem, ale mi dziad gryzł się z kompem i nie działał :< W wakacje może coś ogarnę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saretnar Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A ja bym zagrał w kucykową strategię. Np. Pony Anno ver.1404 Odkryto nowy archipelag wysp, a dzięki Królewskiemu Dekretowi kto zasiedli wyspę stanie się jej władcą. Panowie Szlachta jak i Panie Szlachcianki ruszają do wyścigu o ziemię. Czyli mamy stateczki, wysepki coś w stylu Orientu. Budujemy domki, farmy, katedry itd. ver.2070 Equestrie niszczy wojna. Dwie wrogie frakcję Imperium i Republika (chyba każdy wie o co chodzi) muszą znaleźć nowe zaplecze produkcyjne. Ich wzrok pada na niezamieszkany archipelag wysp. A reszta jak u góry tylko, ze więcej bitki. Pony Civ Czyli budujemy i rozwijamy miasta. Kucyki, gryfy, zebry, changelingi i inne jako cywilizacje do wyboru. Się rozmarzyłem Tylko talentu żeby to zrealizować brak :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Spoko spoko, jak już znajdę odpowiednie osoby do poszczególnych zadań, zakleję lukę gier o MLP na rynku gier darmowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Koniec końców, na razie skupiam się na wirtualnej karciance -- chyba jest najprostsza do zrobienia i jest sporo obrazków których mogę używać z kreskówki. Mam nadzieję, że jak projekt dostnie się na Lira's List otrzymam kilka fajnych pomysłów na design kart Zakładając, że wszystko pójdzie cacy i dogadam się z kim trzeba, pod koniec miesiąca wyjdzie conajmniej alfa w którą będzie można popykać (jako test konceptu). W międzyczasie piosenka "She's a Pony" tchnęła mnie do zaprojektowania sidescroller shootera. Piraci, potężne salwy z Party Canon, muffiny i Pinkie łupiąca cukierki na otwartym morzu -- cóż więcej chcieć? Chciałbym również podziękować forumowiczom za zainteresowanie projektami i wsparcie. Doceniam waszą pomoc i postaram się nie zawieść oczekiwań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Fajnie by było gdybyś dał tu linki do swoich gier lub do miejsc gdzie można je pobrać (w zależności czy gra się przez internet czy inaczej). Mnie zawsze trudno jest znaleźć takie gry przez google. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Kucykowe gry? A proszę bardzo - Equestria Gaming - zaglądam tu regularnie. Czasami trafi się jakaś perełka. Poza tym warto pogrzebać tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja pytałam Zethariena, bo pisze, że robi jakieś RPG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts