SPIDIvonMARDER Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) Szlachetny Książę Baltic, władca Tribrony i jego piękna siostra Księżniczka Pomerania, protektorka Stowarzyszenia, serdecznie zapraszają na kolejny już trójmiejski ponymeet, tym razem obwołany zacnym mianem DARINGMEETU! W związku z tym będzie przewidziana specjalna atrakcja niespodzianka, związana z dzielną panią archeolog. Ponymeet będzie miał formę zorganizowaną. Odbędzie się najprawdopodobniej w Zespole Szkół Autonomicznych w Sopocie, tam, gdzie poprzedni trójmiejski meet zorganizowany. Dokładniejsze informacje zostaną podane jak najszybciej. Na chwilę obecną oto garść tego, co trzeba wiedzieć: -zapewniamy darmowny nocleg każdemu gościowi; -będą aftery; CZAS: 1 marca 2014 roku, 12:00-18:00REJESTRACJA REGULAMIN JAK DOJECHAĆ Wszyscy prelegenci, helperzy i inne osoby, które będą tego meeta budowały, mają albo zniżki, albo wręcz darmowe wejście. Szczególnie namawiamy do wygłaszania własnych prelekcji. PLANOWANE WPISOWE: 10 zł Internet:http://tribrony.blogspot.com/ BLOG https://www.facebook.com/events/445449698915436/ wydarzenie na facebooku Edytowano Luty 24, 2014 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel99percent Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 yey ^^ już się zarejestrowałam wraz ze stoiskiem Do zobaczenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Jak uda mi się wyżebrać kasę, to może się uda do was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Czy osoby poniżej osiemnastki muszą mieć zgodę rodziców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Nie muszą. Regulamin pojawi się wkrótce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Cóż... Mam hajs, jestem niemal gotów. Teraz najgorszy etap - oczekiwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Trwa zbieranie do kupy Waszych propozycji atrakcji, a w sobotę będzie regulamin oraz plakaty.Kilka newsów:-będzie turniej cosplay!-będzie aukcja charytatywna!-będą turnieje FiM, karaoke itd.-warsztaty artystyczne-LARP-turnieje kucykowych gier karcianych (Applelie, Cutie Pox)-wiedzówka muzyczna-prelekcje-wspólne tworzenie kucykowych wierszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Też chyba będę, Czy Grozi mi coś Jeżeli sie zarejestruję a mnie nie będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 20, 2014 Autor Share Napisano Luty 20, 2014 Nie, będzie mi jedynie bardzo smutno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 22, 2014 Autor Share Napisano Luty 22, 2014 Spróbujemy coś zrobić. PEWNA LOKALIZACJA: ZESPÓŁ SZKÓŁ AUTONOMICZNYCH, SOPOT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 I mamy plakat: autorstwa Sonicpegasus, pomysł mój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Pojawił się plan i regulamin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel99percent Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Plakat jest zajebisty ot co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 25, 2014 Autor Share Napisano Luty 25, 2014 Przekażę Sonicowi PS: instrukcja dojazdu też już jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 2, 2014 Autor Share Napisano Marzec 2, 2014 (edytowany) Dziękuję wszystkim przybyłym! Było nas 67 osób, zatem rekordu nie pobiliśmy, ale i tak było srogo! -Były dwie prelekcje (moja o Kryształowym Imperium i Groma o fanfikach) -Kącik rysowniczy Ruhisa i Sonica -gra terenowa z Daring Do -turnieje z nagrodami (Applelie, Cutie Pox, karaoke, FiM, cosplay, wiedzówka muzyczna) -premiera w dwóch salach (stream) Przybyła też do nas nasza protektorka, księżniczka Luna (zdjęcia wkrótce) Jeszcze raz dzięki gościom, helperom, prelegentem i innym współorganizatorom Edytowano Marzec 2, 2014 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 -gra terenowa z Daring Do Co ma bieganie za flagą Kambodży i późniejsze szukanie Gabrysia do Dzielnej Do, nie mam pojęcia. Ale było świetnie, poznałem wielu ludzi i bawiłem się dobrze. Mam nadzieję, że kiedyś znów będę miał możliwość udania się na jakiś meet w Trójmieście. Podobała mi się Twoja prelekcja, Spidi, gratuluję tego, że policzyłeś wszystkie domki w Crystal Empire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 2, 2014 Autor Share Napisano Marzec 2, 2014 Na samej grze nie byłem, więc nie wiem, co tam się działo. Widzę, że to jak na krakowskim... temat meeta rozminął się z nim samym. Trochę niefajno... weźmiemy to pod uwagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Wiadomo może, co ze zdjęciami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 Już od dawna są na fejsie w wydarzeniu. I tu: https://www.dropbox.com/sh/ch2fj2brajdukgo/Rhom6G8yRo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się