Branthos Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Cześć, więc tak, lubię sobie czasem porysować, a w tym temacie będę publikował swoje ''dzieła'' Jeden z moich rysunków, przedstawiający kosmitę: Teraz kolejny, na którym widać Michała Anioła (z niego jestem naprawdę dumny ) Oryginał: https://www.google.pl/search?q=micha%C5%82+anio%C5%82&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lDX_UueeFsfF7AaZuoCgDw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=811#facrc=_&imgdii=_&imgrc=zfHKI8P-totzpM%253A%3B01QveF1AShPqfM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.libertas.pl%252F20100915504-Michal_Aniol.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.libertas.pl%252Fpoezja_1010.html%3B525%3B700 I mój pierwszy w życiu narysowany kuc, Pinkie Pie: Zachęcam do komentowania i oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Kosmita jest emejzing Co do Pinkie Pie to nie jest tragicznie jak na pierwszy raz. Bardzo ładnie wyszła Ci grzywa i ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Kosmita jest emejzing Co do Pinkie Pie to nie jest tragicznie jak na pierwszy raz. Bardzo ładnie wyszła Ci grzywa i ogon. Dzięki, starałem się . P.S Już prawię kończę rysować kolejnego kuca, tym razem Twilight. Edytowano Luty 15, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 bardzo krótkie nóżki Pinki. wygląda jak niemowlak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 bardzo krótkie nóżki Pinki. wygląda jak niemowlak Właśnie wiem, ale nie chciałem już za bardzo poprawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 będziesz mieć na uwadze w przyszłości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Kolejny kuc, tym razem Twilight, w innej wersji kolorystycznej: Zachęcam do komentowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Sorry, że tak długo nie było rysunku, ale ciężko się rysuje w czasie grypy xD. W najbliższym czasie coś wstawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Nowy szkic: Jak Wam się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 nie starasz się zbytnio robiąc te prace... Usiądź i się przyłóż bo na razie to jest bardzo niedopracowane i na "odwal sie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 Dzisiaj spróbuję dłużej przysiąść i coś narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 no i cisza :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 no i cisza :( Nic mi nie wychodzi :( a bazgrołów dawać nie będę. Próbuję, jak coś mi ładnie wyjdzie to wrzucę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 trzymam kciuki. Z poradników może jakichś popróbuj korzystać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 trzymam kciuki. Z poradników może jakichś popróbuj korzystać Dzięki. Na razie na tydzień jadę do Londynu, może tam coś spróbuję narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darketka Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Trochę koślawe te linie, prace wyglądają tak jakbyś robił je na szybko. Pamiętaj jak coś nie wyjdzie tak jak powinno to zawsze jest gumka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Znowu mi nic nie wychodzi, a byle czego nie będę wstawiał. Trochę koślawe te linie, prace wyglądają tak jakbyś robił je na szybko. Pamiętaj jak coś nie wyjdzie tak jak powinno to zawsze jest gumka. używam gumki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darketka Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 W takim razie rysuj więcej. Praktyka czyni mistrza, no i powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 i powodzenia. dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Zebrałem się w sobie i narysowałem panoramę Lublina, oto ona: Nie jest to mój najładniejszy rysunek, ale chyba może być. Rysuję właśnie postacie z kreskówek i może niedługo skończę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Ta panorama naprawdę mi się podoba, nawet nie wiem czemu.. A ten mur na drugim planie... czy on jest od linijki? (powiedz nie) Rysuj dalej, zobaczymy co z tego będzie C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 2, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2014 A ten mur na drugim planie... czy on jest od linijki? (powiedz nie) Nie... Rysuj dalej, zobaczymy co z tego będzie C: Dzięki, mam kolejną pracę: http://imgur.com/p6vYR9r (nie mogłem wgrać rusunku tutaj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts