Bester Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 (edytowany) Krótki i szybki tekst napisany w godzinę, może mniej. Nie przykładałem do niego specjalnej wagi czy czego tam. Ot tekst na rozruszanie klawiatury, co coś mi powpadało między klawisze... Muszę zapamiętać, żeby nie jeść przy komputerze. Także tego... Love Lab Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Draques 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 What the hell was that? Random i Comedy jak najbardziej jest i to na najwyższym poziomie. Reakcje czytelnika przeplatają się pomiędzy i , jednak tego drugiego jest znacznie więcej Jeśli ktoś chce się pośmiać i ma dosyć durnych tekstów na zasadzie "im głupsze tym lepiej" to powinien sobie przeczytać właśnie "Love Labs", bo nie ma żadnego wciskania kiepskich żartów na siłę czy głupot zamiast randomu, tylko śmieszny tekst na najwyższym poziomie. Szczególnie dla osób lubiących... tego typu humor Polecam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Po prostu umarłem... Nawet nie wiem co napisać. Comedy i Random na wysokim poziomie. No cóż... nie o taki romans mi chodziło. Samo opowiadanie godne polecenia, lubię humor na randomowym poziomie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 No cóż... nie o taki romans mi chodziło. Misiek... nie marudź. Chciałeś romans, to masz romans w moim wykonaniu... Nie proś o clopa... oj nieee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Przeczytane. Ubawiłem się. Setnie. Krótkie, miłe a przyjemne (no może oprócz pewnego momentu z mruczeniem o lubrykancie). Idealna rozrywka na kwadransik, przy której nie da się nie uśmiechnać. Dla mnie bomba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Jako iż autor z niewiadomych przyczyn zdecydował się usunąć linki do swoich opowiadań, to wszystkie tematy lądują w archiwum. Na wypadek gdyby zechciał je kiedyś przywrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Radujcie się, randomowe cycki wróciły xD Ponadto... gdzieś w tekście jest ukryty link do... sami zobaczycie Edytowano Maj 13, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dokument na niedziałającym obecnie MLPFiction. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts