Rita Croft Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Założyłam już temat z szkicami. Ale na kompie też coś się robi. Nie, nie, nie. Nie rysuje na kompie. Tylko to co zeskanowałam wstawiam np. do SAI robię linie a następnie już wiadomo co... Najpierw to co kucykiem nie jest ^^ No a teraz kuce Inspiracja piosenką Inspiracja Jak na razie tyle. Nie chcę dawać tego co jest już przeterminowane ^^ Heh Edytowano Luty 16, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Brak proporcji, linie są zakończone zbyt miękko, oczy są... dziwne? Jakoś w ogóle ich zbytnio nie widać... Czeka Cię jeszcze dużo pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 A co powiecie o tym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nad kucykami musisz jeszcze popracować, reszta jest świetnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) Prace są dobre. Zastanawia mnie tylko to, czy te kuce po prostu nie mają proporcji, bo nie umiesz ich zachować, czy taki jest twój styl. Jeśli to drugie to fajnie Jeśli to pierwsze- trochę popracujesz i będzie jeszcze lepiej. Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Szczerze? Kucyki w Twoim wykonaniu wyglądają dziwnie . Ta spadająca gwiazda na ostatnim rysunku wygląda jak zwykła krecha . Musisz popracować nad proporcjami i koniecznie dodać światłocień. W każdym razie dziki kot wyszedł nawet ładnie i podoba mi się. Czeka Cię dużo pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Wszystkie prace, które będziecie obecnie oglądali. Są robione za pomocą tabletu. 1. 2. 3. 4. 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ciekawie rysujesz nogi i skrzydła. Nie wiem czy to twój styl czy inne coś, ale coś w ogonach mi nie pasuje. Wydaje mi się że to rozpoczęcie ogona jest takie "chude" w stosunku do reszty. Ale to tylko moje zdanie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts