Maćko z Bogdańca Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Inżynier ds. Wszelakich Aczkolwiek Niekoniecznie Normalnych [Maćko z Bogdańca] na pokładzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Z przyjemnością pragnę oznajmić, że statek LUNA-20C jest gotów do startu i czeka na rozkaz i resztę załogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Przezabawny i najbardziej nie użyteczny kosmonauta z Litwy po dokładniejszym rozpatrzeniu zaproszenia wyrusza na misję bez dokładnych ko-ordynatów co do godziny i dnia startu statku kosmicznego :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Godzina i data czekają na większą liczbę żołnierzy. Statek jest gotów i czeka na załogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Ku chwale Litwy ( i może Luny - buahahaha Nie :> ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Dołączyła do naszej załogi ochotniczka - harcerka ZHR, którą wyrzucili z ZZ-u za umyślne podpalenie druhny na kominku. W związku z tym pragnę oznajmić, że możemy ustalić datę misji! Jednak zajmę się tym jutro, teraz jestem trochę zbyt zmęczony na myślenie. @UP Misja nie ma związku z Litwą. Lecimy statkiem przypominającym te z NASA na rozkaz Władczyni Nocnej Equestrii w Chwale Rządzącej Jej Wysokości Księżniczki Luny. Jednak miło słyszeć że mamy tu tak gorliwego patriotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Z przyjemnością pragnę oznajmić, że start naszego statku odbędzie się dzisiaj. Godzina nie jest jeszcze stałą, zobaczymy jak ułoży się innym członkom załogi. Jednak planujemy wystartować o godz 20:00 , a więc zbiórka odbędzie się o 19:30. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Melduję, że tankowanie silników manewrowych przebiega pomyślnie... / Pytanko, nadajemy audycję na żywo z misji? / Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Garin zawsze chciałby zostać kosmonautą. Prowadzicie jeszcze zapisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Zbiórka, żołnierze! Spotykamy sie na serwerze TS3 kucykowyteamspeak.pl, kanał "Misja na Księżyc", hasło: LunaOhLuna Dalsze infromacje podane zostaną tam. @UP Oczywiście. Czekam na TeamSpeak3. Edytowano Październik 14, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Oh god... Dopiero co tera wbiłem :< Sorry wam ale w techniaczu czas pogania. PS. ZHR jest suabe! ~ Piszę jako Przyboczny jednej z drużyn z Mazowsza :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 ZHR to jedyne słuszne harcerstwo! (Bez urazy, ale) Zawisza czy ZHP to nie prawdziwi harcerze. Widziałem przykłady i zgodzę się z siostrą-harcerką że to trochę pomieszane towarzystwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Heh pomieszanie to mało powiedziane ;p W ZHP jestem już 5 lat i wiem że ludzie się są dziwni ale to jacy są u mnie w szczepie to przechodzi ludzkie pojęcie :> Połowę bym wywalił a resztę cofnąłbym do zuchów xD A co do mojej drużyny to tam jako przyboczny sam umiem ogarnąć temat i mamy własne zasady. P.S: A co do Moonbase to kiedy następny raz się spotykacie? To bym przyszedł na 100% bo mam już spokój w Techu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) @UP Siostra mi opowiadała, jak na wakacjach byli przez 2 tygodnie w górach. Pod koniec pewien męski zastęp ZHP zabrał "naszym" nie tylko proporzec, ale ukradł osobiste rzeczy i powiesił je pod mostem. Parę z tych rzeczy po prostu popłynęło. Wątpię, żeby tak miały wyglądać harcerskie nieszkodliwe zabawy. Najlepsze jest to, że ów zastęp złodziei nie został w żaden sposób ukarany. A co do wylotu to jeszcze nie wiem. Prawdopodobnie następna misja będzie misją tylko i wyłącznie kontrolną. Będziemy też testować nowe zaklęcia zamieniające Pył Księżycowy w potrzebne stacjom narzędzia i przedmioty, a nawet pojazdy. Spróbujemy też wystartować pierwszy na Księżycu jetpack i moduł dematerializacji cząsteczek. Księżniczka oczekuje od nas jak najlepszych wyników. Tymczasem sporządzam raport z ostatniej misji, a trochę to trwa. Było niezłe zamieszanie, parę osób się pogubiło ale na szczęście łaziki zwiadowcze odnalazły wyczerpanych astronautów. Dlatego też na zdjęciu z ukończenia misji nie ma wszystkich, którzy w niej uczestniczyli. Owe zdjęcie postaram się zamieścić po tym, jak je spreparuję wywołam. Edytowano Październik 19, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Oto i zdjęcie pamiątkowe. Księżniczka chciała już wracać do Canterlotu, nie sposób jej się dziwić po wizycie na ciemnej stronie księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Miejmy nadzieję, że Squad zrobi przecenę na święta, bo jednak w KSP byłoby więcej zabawy. Jednakże, rodeo się udało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Cóż, chętnie wyruszyłbym na misję pod skrzydłem tegoż programu kosmicznego, ale hajsów brak. MBA ma to do siebie że jest za ogólnodostępne. Niemniej jednak jeśli tak zachwalasz, to postaram się złapać przecenę. Moglibyśmy też pomyśleć nad misją w kosmos w Garry's Modzie, jeśli wszyscy go mają ofc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Październik 27, 2014 Share Napisano Październik 27, 2014 Też by nie było złe, a najlepiej z Life Support. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts