Cassidy Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) - Cześć wam! Jestem Zipporwhill! Uwielbiam Ponynotes i mojego pieska! - Tak ^^ to ona , a tutaj możecie zapisać się na jej listę fanów i zadać pytania, prawda? - Jasne, że tak! Ja i mój szczeniaczek czekamy! Ps. możecie mówić mi Zippy ^^ Tak w skrócie i fajnie brzmi. - Tja..Gotowa na pytania? - Jeśli jakieś będą to.. tak! Lista fanów : - Cassidy - maisha737 - Lightning Energy - Larota Calipso Edytowano Luty 23, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Cześć Zippy! Co u ciebie? Skąd twój znaczek? Dlaczego jesteś taka malutka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Cześć Zippy! Co u ciebie? Skąd twój znaczek? Dlaczego jesteś taka malutka? Cześć! Ma..-i..-sha.. siedemset trzydzieści...trzy. O rany! Ale trudne imię! Zippy..teraz pytania... Co u mnie? Nic ciekawego ^^ Bardziej mnie interesuje co u ciebie, albo u kogoś innego, ale najważniejsze jest co u mnie, no więc u mnie to, że chce wiedzieć co jest u kogoś innego Skomplikowane... Wiem! Mój znaczek? Jaki znaczek?! Ale o co... [...] A! Mój znaczek, no więc..No jak dostałam pieska i tak bardzo go kochałam dostałam znaczek! Za tak małą rzecz? Zippy...popatrz mi w oczy. Oczywiście, że tak. Jestem malutka, co ma też swoje dobre cechy Np. łatwiej mi jest zmieścić się do różnych kryjówek i rzeczy. A by cie małą to źle ? Ja nie wiedziałam.. zawsze mogę urosnąć...Pójdę do tej zebry w lesie i.. Zippy -.- No tak...Nie wiem czemu jestem malutka, po prostu jestem, bo taka jestem ^^ Bliżej mi do mojego pieska by go pogłaskać, nie muszę się schylać i garbić jak inne kucyki, które nie radzą sobie z głaskaniem... Zippy..czy nie napisałaś już za dużo? No tak..Em do następnego razu.. Ma-i..- sha.. 373 . O! Lepiej mi poszło! Wyśmienicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Cześć Zippy, kilka pytań: - czemu jesteś taka niewiarygodnie urocza? - dasz się przytulić? - mogę wpisać się na listę fanów? To tyle, cześć mała wariatko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 A właśnie Zippy, zapomniałabym... Też chciałabym znaleźć się na liście twoich fanów. Mogę? A i jeszcze jedno. Mów mi Maja, jeśli tamto "przezwisko" sprawia ci problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Cześć Zippy, kilka pytań: - czemu jesteś taka niewiarygodnie urocza? - dasz się przytulić? - mogę wpisać się na listę fanów? To tyle, cześć mała wariatko. Cześć! Light-ning... E..ne..rgy! Yay! - Sama nie wiem, myślałam, że jestem.. Zippy..nie pisz o tym tutaj. Myślałam, że właśnie taka jestem! - Yhym - A właśnie! moja lista! moja lista...zagłady... - - Lista wielbienia mnie (hehehe ) A właśnie Zippy, zapomniałabym... Też chciałabym znaleźć się na liście twoich fanów. Mogę? A i jeszcze jedno. Mów mi Maja, jeśli tamto "przezwisko" sprawia ci problem. Nie możesz! Żarcik! Oczywiście, że możesz! Okej Ma-ja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larota Calipso Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 JA też chcę! Wiesz że jesteś taka śliczna! Powiedz, podoba Ci się mój awatar? Acha, i pytania: - Ile masz lat? - Jak ma na imię Twój piesio? - Jak się nazywają Twoi rodzice? <Też się wpisuję ^^> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 JA też chcę! Wiesz że jesteś taka śliczna! Powiedz, podoba Ci się mój awatar? Acha, i pytania: - Ile masz lat? - Jak ma na imię Twój piesio? - Jak się nazywają Twoi rodzice? <Też się wpisuję ^^> Dziękuję bardzo, Twój avatar jest ładny, ale duży palec... Mam 5-6 lat. Nazwałam go.. Szczeniak ^^ Tak słodziutko. ..hm? Ja im mówię mam i tata... czy to źle? Dobra c: Dzięki za pytania! *macha kopytkiem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larota Calipso Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Dzięki Tak, przesłodko. Ja mojego nazwałam Nela, ale to zależy od gustu ^^ I mam jeszcze kilka pytań: - Czy ty masz nazwisko? - Ile lat, czy miesięcy ma Twój szczeniak? - To pies czy suczka? - Szczepiłaś go już? - Kto wyprowadza go na dwór? - Jakie masz oceny w szkole [przedszkolu]? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Nie jestem niczyją Oc, ale postacią z serialu... Dzięki Tak, przesłodko. Ja mojego nazwałam Nela, ale to zależy od gustu ^^ I mam jeszcze kilka pytań: - Czy ty masz nazwisko? - Ile lat, czy miesięcy ma Twój szczeniak? - To pies czy suczka? - Szczepiłaś go już? - Kto wyprowadza go na dwór? - Jakie masz oceny w szkole [przedszkolu]? - A kto ma? :| - od kąt mam pieska.. może 2 miesiące...nie znam się . - to Szczeniak.. - Ja nie chcę by dostał igiełkę w nogę ... - on mnie ^^ - Ja mam wesołe buźki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larota Calipso Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Jesteś genialna XD Masz opiekunkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Hej Zippy. Kilka pytań: Jeśli dbasz o swojego szczeniaka, to czemu go nie zaszczepisz? Przecież może zachorować jeśli tego nie zrobisz. Lubisz słodycze? Chciałabyś mieć młodsze rodzeństwo? To tyle. I możesz mówić na mnie Engi jak chcesz, przynajmniej jest krócej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 Jesteś genialna XD Masz opiekunkę? Nie. Ale mam pluszaczki.Hej Zippy. Kilka pytań: Jeśli dbasz o swojego szczeniaka, to czemu go nie zaszczepisz? Przecież może zachorować jeśli tego nie zrobisz. Lubisz słodycze? Chciałabyś mieć młodsze rodzeństwo? To tyle. I możesz mówić na mnie Engi jak chcesz, przynajmniej jest krócej. A witam, witam ^^ Trochę pokicha i mu przejdzie c; Bardzo, dzielę się nimi często z pieskiem, bo lubi żelki. Nie... mama ma na głowie mnie i tatę do opieki, to wystarczy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Witam małą klaczkę. Współczuję w próbie wymówienia mojego nicku ;D . - Lubisz muzykę? - A jakiej słuchasz? - Lubisz taniec? - Znasz Pinkie Pie? - Chcesz poznać Discorda? (hihihi!) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Witam małą klaczkę. Współczuję w próbie wymówienia mojego nicku ;D . - Lubisz muzykę? - A jakiej słuchasz? - Lubisz taniec? - Znasz Pinkie Pie? - Chcesz poznać Discorda? (hihihi!) A ty wymów moje imię szybko 5 razy cwaniaku! - Tak, lubię Ponynotes! Yaaaa! Byli na moich...URODZINACH! - Ponynotes'u ! - Lubię...Nawet bardzo! - Tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak, tak...nie kojarzę... - A po co to hihihi ? Aż taki zabawny!? Zaprowadź mnie do niego! NATYCHMIAST! Dziękuje i do widzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofi Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Cześć, Zippy! Mam do ciebie tylko jedno pytanie: Dlaczego tak szybko poruszają ci się skrzydełka w locie? Jak pszczółce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Cześć, Zippy! Mam do ciebie tylko jedno pytanie: Dlaczego tak szybko poruszają ci się skrzydełka w locie? Jak pszczółce ^^ O, cześć! Dawno nie miałam tu żadnych gości, ale fajnie, że przyszłaś! No, mów. Dlaczego? Jestem małym kucykiem z jeszcze mniejszymi skrzydełkami, więc na pewno gdybym wolniej latała leżałabym już na ziemi. miłego dzionka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Cześć Zippy 1.Czy zamierzasz jeszcze pojawić się w serialu?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek?3.Czy wiesz, że masz taki sam głos, co Rebound z serialu "Pound Puppies: Psia Paczka", przez co strasznie mi się z nią kojarzysz i sama jest małym pieskiem 4.Czy znasz się z Diamond Tiarą?5.Przytulisz mnie?6.Czy znasz Znaczkową Ligę?7.Rozumiem, że jesteś bardzo lubiana przez rówieśników?8.Jak podobasz się sobie z głosem Marty Markowicz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts